ΑΕΚ: Εταιρεία-κολοσσός υποψήφια χορηγός για το όνομα του γηπέδου
Tο κύριο μέλημα του Δημήτρη Μελισσανίδη σε ό,τι έχει να κάνει με συμφωνίες αφορά το θέμα του γηπέδου και πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία που θα προκαλέσει αίσθηση
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η ΑΕΚ γύρισε σελίδα και πέρασε στην νέα εποχή Μελισσανίδη. Η μετάβαση αυτή την έχει κάνει ήδη πολύ πιο ισχυρή απ' ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, από εμπορικής απόψεως. Τα έσοδα είναι ήδη σημαντικά, έστω αν η ομάδα δεν θα αγωνιστεί στη Super League. από την πρώτη κατηγορία.
Tο κύριο μέλημα του Δημήτρη Μελισσανίδη σε ό,τι έχει να κάνει με συμφωνίες αφορά το θέμα του γηπέδου. Ως γνωστόν η «Αγιά Σοφιά» θα αποκτήσει στην πορεία και εμπορικό όνομα και ο «τίγρης» βρίσκεται σε επαφές με εταιρείες κολοσσούς. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται κοντά στην τελική συμφωνία, που όταν ανακοινωθεί θα προκαλέσει αίσθηση.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.