«Στον Μίτσελ ο Ρομπέρτο»

«Στον Μίτσελ ο Ρομπέρτο»

Εδώ και λίγες ημέρες όμως  οι Ισπανοί επανέφεραν στο προσκήνιο αρχικά το όνομα του Αρανθούμπια της Ντεπόρτιβο για τον Ολυμπιακό και χθες ήρθε το δημοσίευμα για τον Ρομπέρτο  της Σαραγόσα

«Στον Μίτσελ ο Ρομπέρτο»
Ανοιχτό παραμένει το θέμα του τερματοφύλακα  στον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας γινόταν γνωστό από τους «ερυθρόλευκους» πως είναι «θέμα προπονητή» και πως θα προχωρήσουν στον Ολυμπιακό σε αυτήν τη μεταγραφή εάν βρεθεί κάτι καλό.

Εδώ και λίγες ημέρες όμως  οι Ισπανοί επανέφεραν στο προσκήνιο αρχικά το όνομα του Αρανθούμπια της Ντεπόρτιβο για τον Ολυμπιακό και χθες ήρθε το δημοσίευμα για τον Ρομπέρτο  της Σαραγόσα! «Ο Ρομπέρτο οδεύει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό του Μίτσελ» έγραφαν χαρακτηριστικά.

«Ο Ρομπέρτο θα φύγει πριν την Τρίτη. Το συμβόλαιο του παίκτη είναι στις 840.000 ευρώ και ο δανεισμός είναι στις 300.000 ευρώ», πρόσθεταν, ενώ έγραφαν και λεπτομέρειες και για την υπόθεση του Αρανθούμπια.

Κλείσιμο
«Ο Ολυμπιακός κοιτάει και τον Αρανθούμπια ο οποίος όμως περιμένει τις εξελίξεις στην Βαλένθια και το τι θα γίνει με τον Ντιέγκο Αλβες και γι' αυτό έχει βάλει δεύτερη επιλογή τον Ολυμπιακό», έγραφαν χαρακτηριστικά.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιωνόταν το παραμικρό. Για να έρθει γκολκίπερ, πρέπει να φύγει γκολκίπερ. Ενας δηλαδή εκ των Μέγερι ή Κάρολ... και δεν προκύπτει από κάπου ότι υπάρχει θέμα με έναν εκ των δύο. Δηλαδή είτε πρόταση για πώληση, είτε για δανεισμό!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης