Σύζυγος ποδοσφαιριστή τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο της Ουκρανίας με εσώρουχα

Σύζυγος ποδοσφαιριστή τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο της Ουκρανίας με εσώρουχα

Κινδυνεύει με φυλάκιση - Εκτός από τραγούδι ξέρει και από μπάλα

ιρινα_μοροζιουκ
irina2
Η σύζυγος του Ουκρανού ποδοσφαιριστή Μίκολα Μορόζιουκ κινδυνεύει με φυλάκιση επειδή τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο της Ουκρανίας επιδεικνύοντας το εσώρουχό της.

Η Ιρίνα Μορόζιουκ, στο βίντεο που ανέβασε βρίσκεται μπροστά στον καθρέφτη της και τραγουδάει τον Εθνικό Ύμνο της χώρας της φορώντας ένα μπλε μπλουζάκι και ένα κίτρινο εσώρουχο που επιδεικνύει λίγο πάνω από το παντελόνι της, συνδυάζοντας με αυτό τον τρόπο τα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας.

Ирина Морозюк и гимн Украины


Το βίντεο αναρτήθηκε πριν σχεδόν ένα χρόνο, ωστόσο έγινε τώρα viral και ενόχλησε αρκετούς, οι οποίοι το θεώρησαν προσβλητικό και μέσω δικηγόρου ζήτησαν να το αποσύρει.

μοζ3
Κλείσιμο


Σύμφωνα με τον δικηγόρο Γιουρι Γιατσένκο αν δεν το κατεβάσει κινδυνεύει με φυλάκιση ως τρία έτη για προσβολή των εθνικών συμβόλων, όπως αναφέρει το άρθρο 338 του Ποινικού Κώδικα της χώρας.

μοζι22



Μέχρι στιγμής δεν έχουν ασκηθεί κατηγορίες εναντίον της συζύγου του 32χρονου πρώην αμυντικού της Ντιναμό Κιέβου που τώρα αγωνίζεται στην Τουρκία με την Τσαϊκούρ Ρίζεσπορ.







Πάντως η 30χρονη σχεδιάστρια μόδας εκτός από το να τραγουδάει ξέρει και μπάλα, και το έχει αποδείξει σε άλλο της βίντεο οπού κάνει στριπτίζ χωρίς να της πέσει κάτω (η μπάλα).

Ирина Морозюк учит правильно раздеваться



Εκτός απο μοντέλο, σχεδιάστρια, τραγουδιστρια, μητέρα, συζυγός, infuencer και «μπαλαδόρος» είναι και Πρόεδρος της ερασιτεχνικής ομάδας «Λυων« Λβιβ.






Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι θα έχουν εμβολιαστεί έως τον Μάρτιο - Τα 8 βήματα για να κλείσετε ραντεβού

Survivor: Η επιστροφή της Κάτιας, το «θηρίο» και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πορτογαλία: Θετικός στον κορωνοϊό ο 72χρονος πρόεδρος της χώρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης