Ο Καρανίκας τα βάζει με την Ζωή Κωνσταντοπούλου: Στο πλάι της Δεξιάς και των λαμόγιων!

Ο Καρανίκας τα βάζει με την Ζωή Κωνσταντοπούλου: Στο πλάι της Δεξιάς και των λαμόγιων!

Με την πρώην συντρόφισσά του τα έχει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, καθώς εκείνη εναντιώνεται στους πλειστηριασμούς που επιζητούν πάσει θυσία κυβέρνηση και δανειστές - Λίγες ώρες μόνο έμεινε η ανάρτηση ενεργή στο προφίλ του...

Ο Καρανίκας τα βάζει με την Ζωή Κωνσταντοπούλου: Στο πλάι της Δεξιάς και των λαμόγιων!
Μέτωπο με τους πρώην συντρόφους του και ειδικά την Ζωή Κωνσταντοπούλου άνοιξε μέσω facebook ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας.

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα το πρωί της Κυριακής ανέβασε στο προφίλ του μια είδηση που λέει πως ο πλειστηριασμός που εμπόδισε την περασμένη εβδομάδα η πρώην πρόεδρος της Βουλής επί ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν για βίλα και χρέη 2,5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα ο ίδιος σχολιάζει πως πρόκειται για «αριστεριστές σε απόγνωση» που «σώζουν βίλες αστών λαμόγιων»! 

Δεν μένει όμως μόνο στην κριτική κατά της κυρίας Κωνσταντοπούλου, καθώς στην ανάρτησή του περιλαμβάνει τόσο τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη και άλλων πρώην πρωτοκλασσάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κατηγορώντας τους για «κίνημα υπέρ των πλουσίων που είναι μπαταχτσήδες».

Κλείσιμο
«Στον βούρκο τους, στο πλάι της Δεξιάς....και των λαμόγιων», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Νίκος Καρανίκας. 



Η ανάρτηση αυτή και ο... πόλεμος κατά των πρώην συντρόφων πάντως φαίνεται πως άντεξε μόνο μερικές ώρες καθώς λίγο μετά το μεσημέρι το ποστ εξαφανίστηκε από το προφίλ του κυρίου Καρανίκα, που μάλλον το μετάνιωσε...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης