Στο νοσοκομείο με υπερκόπωση ο Γιάννης Μουζάλας

Στο νοσοκομείο με υπερκόπωση ο Γιάννης Μουζάλας

Νοσηλεύεται από την Τετάρτη - Την Δευτέρα θα επανεκτιμήσουν την κατάστασή του οι γιατροί και θα εξετάσουν εάν θα του δώσουν εξιτήριο

Στο νοσοκομείο με υπερκόπωση ο Γιάννης Μουζάλας
Με υπερκόπωση στο νοσοκομείο νοσηλεύεται από την προηγούμενη Τετάρτη ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Ο κ. Μουζάλας μάλιστα βρισκόταν στην Ζυρίχη, όπου είχε συνάντηση με την Ελβετή υπουργό Δικαιοσύνης, και επρόκειτο να επιστρέψει την περασμένη Τρίτη. Επειδή όμως δεν ήταν σε θέση να ταξιδέψει, επέστρεψε τελικά την Τετάρτη και εισήχθη κατευθείαν σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις.

Οι γιατροί διέγνωσαν υπερκόπωση και έκριναν αναγκαία την εισαγωγή του στο νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία και την υποβολή του σε σειρά εξετάσεων.

Κλείσιμο
Το Σαββατοκύριακο ο κ. Μουζάλας θα μείνει στο νοσοκομείο και από Δευτέρα οι γιατροί, επανεκτιμώντας την κατάστασή του, θα αποφασίσουν εάν θα του δώσουν εξιτήριο.

Η κατάσταση της υγείας του ήταν ο λόγος για τον οποίο ο κ. Μουζάλας απουσίαζε από τη συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση της Novartis, αλλά και από την επίσκεψη του προέδρου της Ιρλανδίας στο κέντρο φιλοξενίας του Ελαιώνα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης