ΝΔ: Τα ντοκουμέντα που δείχνουν ότι πυρομαχικά του Παπαδόπουλου βρέθηκαν στην κατοχή τζιχαντιστών

ΝΔ: Τα ντοκουμέντα που δείχνουν ότι πυρομαχικά του Παπαδόπουλου βρέθηκαν στην κατοχή τζιχαντιστών

Σύμφωνα με το σύστημα itrace, σφαίρες της «Ολυμπιακής Βιομηχανίας» εντοπίστηκαν στη Ράκκα της Συρίας που ελεγχόταν από τον ISIS - Την άμεση σύγκληση της επιτροπής Θεσμών ζητάει η ΝΔ

ΝΔ: Τα ντοκουμέντα που δείχνουν ότι πυρομαχικά του Παπαδόπουλου βρέθηκαν στην κατοχή τζιχαντιστών
Καινούρια στοιχεία για τον ρόλο του μεσάζοντα Βασίλειου Παπαδόπουλου και τις παράπλευρες δραστηριότητές του εκτός από την προσπάθεια πώλησης βλημάτων του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία
έδωσε στη δημοσιότητα η
ΝΔ.

Από τα οποία προκύπτει ότι σφαίρες της «Ολυμπιακής Βιομηχανίας ΑΕ», εταιρείας του Βασίλειου Παπαδόπουλου με έδρα την Αξιούπολη Κιλκίς, βρέθηκαν στη Ράκκα της Συρίας, τη θεωρούμενη σαν πρωτεύουσα των τζιχαντιστών. 
Κλείσιμο



«Ο κ. Παπαδόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας όπλα του οποίου βρέθηκαν στον ISIS. Καταγράφεται στο σύστημα αντιμετώπισης λαθρεμπορίου όπλων ως κατασκευαστής σφαιρών που κατέληξαν στη Ράκκα. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις τον βρίσκεις από κάτω. Ήλεγξε ή όχι η κυβέρνηση τη δραστηριότητα του κ. Παπαδόπουλου; Ζητάμε από τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών να προσέλθουν στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Ζητάμε την άμεση σύγκληση της επιτροπής», τόνισε η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.





Η εκπρόσωπος της ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν ότι στρατιωτικό υλικό της εταιρείας του Βασίλειου Παπαδόπουλου έφτασε στις αποθήκες πυρομαχικών των τζιχαντιστών του ISIS. Το ζήτημα Καμμένου «δεν πρόκειται να κλείσει μέχρι να διαλευκανθεί ως το τέλος», επισημαίνεται χαρακτηριστικά από στελέχη της ΝΔ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης