Ως «Εμπενίζερ Σκρουτζ»... φωτογραφίζει τώρα τον Σόιμπλε το ΥΠΟΙΚ!

Ως «Εμπενίζερ Σκρουτζ»... φωτογραφίζει τώρα τον Σόιμπλε το ΥΠΟΙΚ!

Με έναν καθ' όλα ευφάνταστο και σαφώς... γεμάτα υπονοούμενα τρόπο επέλεξε το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Οικονομικών να μας ευχηθεί «Καλά Χριστούγεννα»

Ως «Εμπενίζερ Σκρουτζ»... φωτογραφίζει τώρα τον Σόιμπλε το ΥΠΟΙΚ!
Με έναν καθ' όλα ευφάνταστο και σαφώς... γεμάτα υπονοούμενα τρόπο επέλεξε το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Οικονομικών να μας ευχηθεί «Καλά Χριστούγεννα».

Καθώς η συγκεκριμένη γιορτή έχει και έναν κακό -ο οποίος, πάντως, στο τέλος έγινε... καλό παιδί, που δεν είναι άλλος από τον Εμπενίζερ Σκρουτζ (αφήνουμε στη φαντασία ποιος μπορεί να είναι...), το ΥΠΟΙΚ προσπαθεί να μας θυμίσει ότι τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και ως εκ τούτου, ας αφήσουμε τους... μίζερους στη μιζέρια τους!

Μας τονίζει λοιπόν τα ακόλουθα:
« Ίσως όλες οι χριστουγεννιάτικες ιστορίες να έχουν κάποιον φοβερό και τρομερό Εμπενίζερ κλειστό σαν στρείδι που υποδέχεται μέσα στην απέραντη μοναξιά του τα πνεύματα των Χριστουγέννων.
Κλείσιμο

Ίσως και η δική μας χριστουγεννιάτικη ιστορία να μην αποτελεί εξαίρεση. Όμως, φίλοι και συνεργάτες, αγαπητοί και αγαπημένοι, οι δικές μας ευχές είναι πέρα και πάνω από τους Εμπενίζερ αυτού του κόσμου. Δεν το βάζουν κάτω οι ευχές μας, όπως δεν το βάζουμε κάτω κι εμείς.

Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία και αγάπη. Με το βλέμμα στραμμένο στους ανθρώπους γύρω μας».



Πηγή: Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης