Τσίπρας: Τον Σεπτέμβριο του 2019 θα περάσουν δωρεάν από τα διόδια λόγω εκλογών οι πολίτες

Τσίπρας: Τον Σεπτέμβριο του 2019 θα περάσουν δωρεάν από τα διόδια λόγω εκλογών οι πολίτες

Δεν θα είμαι πρωθυπουργός κλεισμένος στο Μαξίμου - Η αξιολόγηση θα κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο - Διαπραγματευόμαστε αλλά δεν θα υπογράψουμε λευκά χαρτιά - Είμαι χαρούμενος για τη 13η σύνταξη

Τσίπρας: Τον Σεπτέμβριο του 2019 θα περάσουν δωρεάν από τα διόδια λόγω εκλογών οι πολίτες
Την ευκαιρία να επαναλάβει ότι οι εκλογές
θα γίνουν το Σεπτέμβριο του 2019 βρήκε ο
Αλέξης Τσίπρας εγκαινιάζοντας τον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο της Καλαμάτας «παίζοντας» με την πρόβλεψη της σύμβασης που υποχρεώνει τον παραχωρησιούχο να είναι δωρεάν οι μετακινήσεις τις ημέρες των εκλογών.

Κλείσιμο
«Η σύμβαση προβλέπει ότι κατά τις εκλογές οι ψηφοφόροι θα μετακινούνται δωρεάν αλλά αυτό θα αργήσετε να το κάνετε, οι εκλογές θα γίνουν το Σεπτέμβριο του 2019» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας είπε επίσης ότι η Ελλάδα βγαίνει από το τούνελ της κρίσης της τραγικής, όπως είπε, πενταετίας από το 2010 έως το 2015, «τηρώντας τις δεσμεύσεις μας, έχοντας όμως στο μυαλό μας την έγνοια να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια».

Κατά τον ίδιο «είμαστε στα τελευταία δύσκολα μέτρα μιας δύσκολης διαδρομής έχουμε την αισιοδοξία ότι θα ξεπεράσουμε το δύσκολο τελευταίο κάβο».

Επανερχόμενος στο θέμα των περιοδειών και των εκλογών ο κ. Τσίπρας ανέφερε: «λένε πολλοί γιατί κάνω περιοδείες και απευθύνομαι πρόσωπο με πρόσωπο με τους πολίτες, ακούω τα προβλήματα τους και αναδεικνύω λύσεις. Εγώ δεν θα είμαι ένας πρωθυπουργός κλεισμένος στο Μαξίμου αλλά θα επικοινωνώ αδιαμεσολάβητα με τους πολίτες γιατί η μοναδική στήριξή μας είναι οι πολίτες και η στήριξή τους».

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση είπε ότι «θα κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» προσθέτοντας ότι «δεν φοβόμαστε να διαπραγματευόμαστε, ούτε όμως θα υπογράψουμε και λευκά χαρτιά όπως έκαναν οι προηγούμενοι. Προχωράμε με γνώμονα να στηρίξουμε τους πιο αδύναμους και να βγούμε από την κρίση».

Δήλωσε, μάλιστα, χαρούμενος τις τελευταίες ημέρες «γιατί καταφέραμε μέσα από την υπεραποδοση των στόχων να δώσουμε από το περίσσευμα και από τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών την 13η σύνταξη σε όσους την έχουν ανάγκη». «Είμαι χαρούμενος γιατί πάνω από 1,5 εκατ. ένοιωσαν χθες ανακούφιση αλλά στεναχωριέμαι για τις αντιδράσεις όχι των έξω που είναι αναμενόμενες αλλά των μέσα που δεν στήριξαν το αυτονόητο και δεν στήριξαν την πρωτοβουλία αλλά περίμεναν να μας βάλουν πρόστιμο αλλά διαψεύστηκαν όπως θα διαψευστούν και με την αξιολόγηση».

«Το 2017 θα είναι η χρονιά της ανάκαμψης και της αισιοδοξίας για τους Έλληνες. Η χώρα θα βγει από την κρίση» ολοκλήρωσε την ομιλία του ο πρωθυπουργός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης