«Μπαρ» το Μαξίμου: Χαλαρά ποτά στον κήπο και ο Ζουράρις στο πιάνο

«Μπαρ» το Μαξίμου: Χαλαρά ποτά στον κήπο και ο Ζουράρις στο πιάνο

«Επεράσαμε όμορφα» θα μπορούσαν να πουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, που ανταποκρίθηκαν χθες στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για... χαλαρό ποτάκι - «Πηγαδάκια» και χαμόγελα στο εσωτερικό της πρωθυπουργικής κατοικίας

«Μπαρ» το Μαξίμου: Χαλαρά ποτά στον κήπο και ο Ζουράρις στο πιάνο
Ήταν μια... ωραία ατμόσφαιρα χθες στο Μέγαρο Μαξίμου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, που προσεκλήθησαν από τον πρωθυπουργό για ένα... χαλαρό ποτάκι. Όπως ήταν φυσικό, φόρεσαν τα καλά τους και πέρασαν την πόρτα της πρωθυπουργικής κατοικίας, ανταποκρινόμενοι μαζικά στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα.

Και αν μέχρι τώρα είχαμε δει φωτογραφίες μόνο από τις αφίξεις των βουλευτών της συμπολίτευσης στο Μέγαρο Μαξίμου, τώρα δίνονται στη δημοσιότητα από το γραφείο του πρωθυπουργού και τα στιγμιότυπα από το εσωτερικό του Μεγάρου, με τον Αλέξη Τσίπρα και τους βουλευτές σε εμφανώς χαλαρή διάθεση, να απολαμβάνουν τα ποτά τους, να στήνουν «πηγαδάκια» στον κήπο και να συγκεντρώνονται γύρω από τον Κώστα Ζουράρι των ΑΝΕΛ, για να τον ακούσουν να παίζει στο πιάνο το γνωστό κομμάτι της ερμηνεύτριας Αλέκας Κανελλίδου, «Άσε με να φύγω σε παρακαλώ».

Αν και αρχικά θεωρήθηκε ότι η μελωδία που επέλεξε ο κ. Ζουράρις έκρυβε κάποιο... πολιτικό μήνυμα, εντούτοις φέρεται πως ήταν η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρα, που έσπευσε να τον... σιγοντάρει, τραγουδώντας το κομμάτι, ενώ, λίγο αργότερα, οι βουλευτές... ξεφάντωσαν, με τον κ. Ζουράρι να παίζει... αντάρτικα!

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο, η πορεία του οικονομικού προγράμματος και η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης



































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης