Λεβέντης: «Έχω φιλική σχέση με τον Τσίπρα αλλά δεν θα γίνω τσόντα του»

Λεβέντης: «Έχω φιλική σχέση με τον Τσίπρα αλλά δεν θα γίνω τσόντα του»

Kατήγγειλε ότι υπάλληλος εταιρείας δημοσκοπήσεων του ζήτησε χρήματα για να αυξήσει τα ποσοστά της Ένωσης Κεντρώων

Λεβέντης: «Έχω φιλική σχέση με τον Τσίπρα αλλά δεν θα γίνω τσόντα του»
Κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με την κυβέρνηση απέκλεισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σημειώνοντας πως αφενός έχει «φιλική σχέση με τον
Αλέξη Τσίπρα» αφετέρου «δεν θα γίνω τσόντα του» είπε. 

«Εγώ θέλω κυβέρνηση τριετίας, να φέρει επενδύσεις εγώ δεν θα γίνω τσόντα του Τσίπρα ούτε κανενός, εγώ περίμενα 40 χρόνια για να μπω στη Βουλή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης στην εκπομπή του Αnt1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Κλείσιμο

Κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, αρκετές εκ των οποίων φέρουν την Ένωση Κεντρώων να μένει εκτός Βουλής, ο κ. Λεβέντης προχώρησε σε μια καταγγελία-«φωτιά», λέγοντας ότι, κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ «με πλησίασε ένας και μου ζήτησε 10.000 ευρώ για να δείξει το κόμμα μου ότι έχει ποσοστό 7%-8%. Ήταν υπάλληλος γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων».

Όσον αφορά στο ζήτημα που έχει προκύψει με το θέμα των Θρησκευτικών και τη διαμάχη Εκκλησίας - Φίλη, ο κ. Λεβέντης πήρε σαφή θέση υπέρ της Εκκλησίας, λέγοντας ότι «πρέπει να καθιερωθεί η ανεξιθρησκία, αλλά στο ζήτημα των Θρησκευτικών πρέπει να παραμείνουν ως έχουν, γιατί όλος ο λαός πιστεύει στην Ορθοδοξία και δεν μπορεί ένας υπουργός να είναι μοντέρνος και εμείς όλοι να είμαστε ντεμοντέ, τόνισε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης