Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση διασύρει την χώρα και διώχνει τις επενδύσεις

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση διασύρει την χώρα και διώχνει τις επενδύσεις

Η χώρα δεν χρειάζεται αλλαγή εκλογικού νόμου αλλά εκλογές, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση διασύρει την χώρα και διώχνει τις επενδύσεις
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τους χειρισμούς της στην διαδικασία παραχώρησης του ΟΛΠ στην Coscο, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι είναι «κυβέρνηση αλαλούμ» και πως «κάθε μέρα αποδεικνύει ότι η χώρα δεν χρειάζεται αλλαγή εκλογικού νόμου αλλά εκλογές για να μπει τέλος στην αβεβαιότητα που γεννά η πολιτική σας».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι «με παιδαριώδη παιχνίδια αντί να κυρώσετε την συμφωνία την ακυρώνετε…».

«Με τον ερασιτεχνισμό σας διώχνετε επενδύσεις και θέσεις εργασίας. Διώχνετε κάθε προοπτική και ελπίδα των νέων ανθρώπων για να βρουν δουλειά», τόνισε, ενώ σε άλλο σημείο είπε: «Ο Τσίπρας και συνολικά η κυβέρνηση είναι η επιτομή της υποκρισίας, της αναξιοπιστίας  και της αναποτελεσματικότητας. Σε μια εποχή που η προσέλκυση επενδύσεων πρέπει να αποτελεί πρώτη  προτεραιότητα εσείς κάνετε ότι περνά από το χέρι σας για να διώξετε τους επίδοξους επενδυτές. Βάζετε σε κίνδυνο της σχέσης της χώρας με την Κίνα για να κάνετε το χατίρι σε μια δράκα συνδικαλιστών».

«Μετά την επιστολή-κόλαφος της Cosco είναι εκτεθειμένος ο κ. Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τα στελέχη του. Δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τον Φίλη, τον Πολάκη, τον Δρίτσα, τον Σπίρτζη. Όλοι αυτοί είναι το πραγματικό πρόσωπο του κ. Τσιπρα», ανέφερε για να συνεχίσει απευθυνόμενος στον υπουργό Ναυτιλίας: «το λιμάνι λέγατε ότι είναι περιουσία του λαού. Το πιστεύετε ακόμα; Αν ναι, τι κάνετε στα υπουργικά έδρανα; Δεν δέχομαι δήθεν ιδεολόγους που από την μια πουλάνε αριστεροσύνη και ήθος και από την άλλη κάνουν τα πάντα για να μείνουν ακόμα λίγο στην εξουσία».

Επιπροσθέτως, επισήμανε ότι η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση «να οδηγήσει με ασφάλεια στην μεταλαϊκισμό εποχή και να βάλει τα θεμέλια για την ανάπτυξη».
Κλείσιμο

«Η οικονομία έχει ανάγκη από σταθερότητα. Δεν έχει ανάγκη από κυβέρνηση που όταν λέει άσπρο είναι μαύρο και νομοθετεί το γκρίζο», είπε και πρόσθεσε πως «οι αντοχές της κοινωνίας εξαντλούνται». 

«Ακόμα και όσοι εξαπατήθηκαν και σας ψήφισαν αντιλαμβάνονται την ζημία που προκαλείτε. Την αντιλαμβάνονται γιατί την βιώνουν. Βλέπουν το μισθό τους και την σύνταξή τους να μειώνεται. Η πραγματικότητα είναι αμείλικτη  και δεν επιδέχεται παρερμηνειών από μηχανισμούς προπαγάνδας όπως η εφημερίδα σας που όπως μάθαμε έχει και οφ σορ», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης