«Πάρτι» στο Twitter με τον Φίλη και τα πριγκιπόπουλα

«Πάρτι» στο Twitter με τον Φίλη και τα πριγκιπόπουλα

«Πώς θα λέμε τώρα τη Δούκισσα Νομικού;», «Θα συλλαμβάνεται όποιος ακούει Prince;», «Δηλαδή από σήμερα η Madonna δεν είναι η βασίλισσα της ποπ, αλλά η συντρόφισσα της ποπ;», ρωτούν οι χρήστες με τα tweets τους

«Πάρτι» στο Twitter με τον Φίλη και τα πριγκιπόπουλα
Η οδηγία του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, προς τους γονείς να πάψουν να αποκαλούν τα παιδιά τους «πριγκίπισσες» και «βασιλόπουλα» δεν θα μπορούσε φυσικά να περάσει ασχολίαστη από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δεκάδες χρήστες του Twitter διατυπώνουν από εχθές τις απορίες τους σχετικά με τον νέο οδηγό συμπεριφοράς που επεξεργάζεται το Υπουργείο Παιδείας υπό τον τίτλο «Παιδαγωγικός Κώδικας Δημοκρατικού Ανθρωπισμού» και ο οποίος υπογραμμίζει σαφώς ότι οι γονείς θα πρέπει να πάψουν να θεωρούν -και βεβαίως να προσφωνούν αναλόγως- τα παιδιά τους ως «πριγκίπισσες» ή «βασιλόπουλα». 

«Πώς θα λέμε τώρα τη Δούκισσα Νομικού;», «Θα συλλαμβάνεται όποιος ακούει Prince;», «Απαγορεύεται να ψωνίζουμε στον Βασιλόπουλο;», «Δηλαδή από σήμερα η Madonna δεν είναι η βασίλισσα της ποπ, αλλά η συντρόφισσα της ποπ;»...

Κλείσιμο
Αυτές είναι μόνο μερικές από τις διασκεδαστικές απορίες που τέθηκαν στον υπουργό Παιδείας μέσω τιτιβισμάτων, ενώ άλλοι χρήστες (κυρίως του αδύναμου φύλου) εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την περιθωριοποίηση του... πρίγκιπα του παραμυθιού.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο διασκεδαστικές αναρτήσεις:






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης