Παπακωνσταντίνου: Ο ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε να «δώσω» τον Βενιζέλο

Παπακωνσταντίνου: Ο ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε να «δώσω» τον Βενιζέλο

Τι υποστηρίζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών στο βιβλίο του σχετικά με την κρίση

Παπακωνσταντίνου: Ο ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε να «δώσω» τον Βενιζέλο
Στην αποκάλυψη ότι υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
του είχαν ζητήσει να δώσει στοιχεία για να τα χρησιμοποιήσουν κατά του
Ευάγγελου Βενιζέλου κάνει στο βιβλίο του με τίτλο «Game Over - Η αλήθεια για την κρίση» ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Κλείσιμο
Στο απόσπασμα που δημοσιεύει η εφημερίδα «Τα ΝΕΑ» ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρεται σε συνάντηση που είχε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - που δεν κατονομάζει - και τα οποία του ζήτησαν να «δώσει» τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ με αντάλλαγμα την απαλλαγή του για την ίδια υπόθεση.

Το απόσπασμα έχει ως εξής:

(...) Τη μακρά περίοδο της λειτουργίας της Προανακριτικής Επιτροπής είχα δύο ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Η πρώτη ήταν με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος ήθελε να μάθει από εμένα περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση. Τον άκουσα να μου λέει πως - παρότι θεωρούσε ότι οι χειρισμοί μου ήταν λαθεμένοι - δεν πίστευε ότι εγώ είχα νοθεύσει τα στοιχεία. Η δεύτερη ήταν με ορισμένα υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνάντηση μου ζήτησαν ευθέως να τους δώσω στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κατά του Βενιζέλου. Τους απάντησα πως δεν έμπαινα σε παρόμοιες λογικές συναλλαγών και πως ότι είχα να πω σχετικά θα το έλεγα στη Βουλή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης