ΣΥΡΙΖΑ: Άλλος ένας αποτυχών βουλευτής βρήκε δουλειά ως... μετακλητός

ΣΥΡΙΖΑ: Άλλος ένας αποτυχών βουλευτής βρήκε δουλειά ως... μετακλητός

Ο Νίκος Τρευλάκης δεν εξελέγη βουλευτής στο Ηράκλειο, «βολεύτηκε» όμως στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ: Άλλος ένας αποτυχών βουλευτής βρήκε δουλειά ως... μετακλητός
«Ξεμπερδεύουμε με το παλιό κερδίζουμε το αύριο» ήταν το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ που συνόδευε και όλα τα ενημερωτικά φυλλάδια των υποψηφίων. Όπως και του κ. Νίκου Τρευλάκη που αν και δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής στο νομό Ηρακλείου, βολεύτηκε ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του κ. Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή.

Πρόκειται για ακόμα ένα στέλεχος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που με βεβαιότητα μπορεί να ισχυριστεί για τον εαυτό του ότι «ξεμπέρδεψε» με το παλιό και κέρδισε τουλάχιστον το «παρόν». Υπενθυμίζεται ότι σε θέση μετακλητού έχει διοριστεί, ο πρόεδρος της νεολαίας του κόμματος Ιάσονας Σχινάς – Παπαδόπουλος, ο αδελφός του και η μητέρα του όπως επίσης και πλήθος αποτυχημένων πολιτευτών, συγγενών, ανιψιών και κομματικών στελεχών.

Σύμφωνα με το βιογραφικό, ο κ. Τρευλάκης γεννήθηκε το 1988 στο Ηράκλειο Κρήτης, έχει εργαστεί «σαν βοηθός λογιστή», ενώ όπως δηλώνει συμμετείχε στην «εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008»!

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει ήταν «ενεργός συνδικαλιστής με την Αριστερή Ενότητα κατά το φοιτητικά του χρόνια στο πανεπιστήμιο Κρήτης στο τμήμα Οικονομικών επιστημών στο Ρέθυμνο όπου υπήρξε μέλος του Συλλόγου ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων Ν. Ηρακλείου και της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ καθώς και του συντονιστικού της συνδικαλιστικής παράταξης του ΜΕΤΑ στο Ηράκλειο.

Συμμετείχε στο κίνημα κατά της αναθεώρησης του άρ. 16 του Συντάγματος και του νόμο – πλαίσιο για την παιδεία το 2006, στην εξέγερση του Δεκέμβρη το 2008 και στο κίνημα των πλατειών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης