Ηλεκτρονική αποκαθήλωση της... Ζωής και της Επιτροπής Αλήθειας για το χρέος

Ηλεκτρονική αποκαθήλωση της... Ζωής και της Επιτροπής Αλήθειας για το χρέος

Η ίδια, ωστόσο, ξεκινά ευρωπαϊκή περιοδεία για τη διαγραφή του χρέους...

Ηλεκτρονική αποκαθήλωση της... Ζωής και της Επιτροπής Αλήθειας για το χρέος
Σε «ξήλωμα» όλων στον ηλεκτρονικών συνδέσμων για την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους από το επίσημο site της Βουλής προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά από εντολή της νέας διοίκησης.

Πριν από λίγες ώρες αποσύρθηκε κάθε τι που θύμιζε τις δραστηριότητες της πρώην προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου όπως η παραπομπή για το πόρισμα της Επιτροπής χρέους, το λίνκ για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο Siemens κ.ά.

Πρόκειται για ηλεκτρονικές παραπομπές οι οποίες με εντολή της κυρίας Κωνσταντοπούλου είχαν τοποθετηθεί στην κορυφή της αρχικής σελίδας του ιστοτόπου της Βουλής, προκειμένου να είναι ευκολότερη η πρόσβαση των επισκεπτών σε αυτά.

Κλείσιμο




Στο μεταξύ, ευρωπαϊκή περιοδεία για τη διαγραφή του χρέους έχει ξεκινήσει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην πρόεδρος της Βουλής θα είναι εκ των κεντρικών ομιλητών στο Συνέδριο του CATDM (Επιτροπή για τη Διαγραφή του Χρέους του Τρίτου Κόσμου), «European Citizens’ Assembly on debt» (Συνέλευση Ευρωπαίων Πολιτών για το Χρέος), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015.

Στο συνέδριο θα μετάσχουν, μεταξύ άλλων, οι ευρωβουλευτές Miguel Urban Crespo (Podemos, Ισπανία) και Philippe Lamberts (Groups of the Greens, Βέλγιο), ενώ το «παρών» θα δώσουν διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων που ασχολούνται με το ζήτημα του χρέους.

Στις 22 Οκτωβρίου 2015, θα μετάσχει στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης «The State of Europe 2015 - Addressing Europe’s Crises: Policy Crossroads» (Το κράτος της Ευρώπης το 2015 – Αντιμέτωποι με Ευρωπαϊκές κρίσεις: Σταυροδρόμι Πολιτικών), που συνδιοργανώνουν η Λουξεμβουργιανή Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την ευρωπαϊκή Δεξαμενή Σκέψης «Friends of Europe» ("Φίλοι της Ευρώπης"). Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα μιλήσει στη θεματική ενότητα «Regaining public Trust in the European Union» ("Επανακτώντας τη δημόσια Εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση").
 
Στο περιθώριο των δύο συνεδρίων, η κυρία Κωνσταντοπούλου θα πραγματοποιήσει επαφές με Ευρωπαίους αξιωματούχους και ευρωβουλευτές.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης