Ο Τσίπρας ομολογεί ότι περίμενε τα capital controls!

Ο Τσίπρας ομολογεί ότι περίμενε τα capital controls!

Τα περίμενα, αλλά δεν... πίστευα ότι θα επιβληθούν, είπε ο πρώην πρωθυπουργός, ομολογώντας μια ακόμα αφελή στιγμή της θητείας του

Ο Τσίπρας ομολογεί ότι περίμενε τα capital controls!
Τα περίμενα, αλλά δεν πίστευα ότι θα επιβληθούν, ομολόγησε ο πρώην προωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του το πρωί της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν λήξει επισήμως η προεκλογική περίοδος.

Δεν πίστευα ότι ο εκβιασμός των ευρωπαίων εταίρων μας θα φτάσει σε αυτό το σημείο αν και περίμενα την επιβολή των capital controls, είπε ο πρώην πρωθυπουργός παραδεχόμενος ακόμα μια στιγμή αφέλειας κατά τη διάρκεια της θητείας του, με ολέθριες συνέπειες για την ελληνική αγορά, τους έλληνες επιχειρηματίες, αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. 

Κλείσιμο
Κατόπιν, υπερασπίστηκε για άλλη μια φορά την επιλογή του για δημοψήφισμα, τονίζοντας πως... ο λαός «ανέπνευσε περηφάνια και αξιοπρέπεια». 

Στην ίδια συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Ant1, ο κύριος Τσίπρας δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη του προς τον πρώην υπουργό του των Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και την «δημιουργική ασάφεια» που πανηγύριζε πως επέβαλε στην συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου. Όταν του ζητήθηκε να κατονομάσει ένα λάθος της επτάμηνης θητείας του: «Ήταν λάθος που δεν απαίτησα στην 20ή Φλεβάρη να είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα», είπε ο κύριος Τσίπρας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης