Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ απαγορεύει τις ερωτήσεις για τον Φλαμπουράρη!

Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ απαγορεύει τις ερωτήσεις για τον Φλαμπουράρη!

Ο Χρήστος Σπίρτζης απείλησε δημοσιογράφο με... αφαίρεση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, προφανώς μπερδεύοντάς την με πολιτικό μηχανικό

Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ απαγορεύει τις ερωτήσεις για τον Φλαμπουράρη!
«Είστε δημοσιογράφος; Εάν είχατε άδεια άσκησης θα σας την παίρναμε», απάντησε με πρωτοφανή ειρωνεία ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφο που «τόλμησε» να του απευθύνει ερώτηση για την υπόθεση Φλαμπουράρη. Η απίστευτη απόκριση του υποψηφίου πλέον βουλευτή με το ΣΥΡΙΖΑ συνέβη κατά τη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης Τύπου σε μέσα ενημέρωσης της Χίου και μπορείτε να τη δείτε στο παρακάτω βίντεο: 



Κλείσιμο
Επιχειρώντας να ανασκευάσει τα όσα είπε, ο πρώην υπουργός Υποδομών, σχολίασε ότι το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου που ανέλαβε η εταιρεία του Χρήστου Φλαμπουράρη δεν ανήκει στη δικαιοδοσία του υπουργείου Υποδομών. Σχολίασε δε ότι η μη υπαγωγή των έργων της Περιφέρειας στη δικαιοδοσία του υπουργείου Υποδομών, αποτελεί επιλογή "του προηγούμενου πολιτικού συστήματος για να υπάρχει το πλήρες χάος στη χώρα". Και, μάλλον, λησμόνησε ότι από τον Φεβρουάριο έως σήμερα. ο ίδιος- με τον Γ.Σταθάκη- κρατούσε το τιμόνι του υπουργείου Υποδομών και συνεπώς θα μπορούσε, κάλλιστα, εάν επιθυμούσε, να αλλάξει το στρεβλό αυτό καθεστώς.

Σε μία ακόμη δημοσιογράφο που...τόλμησε να τον ρωτήσει τι θα γίνει με τα έργα που έχουν "παγώσει" στην Χίο λόγω των προβλημάτων χρηματοδότησης που προκάλεσε η αλυσιτελής διαπραγμάτευση της απελθούσας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τους πιστωτές, ο κ. Σπίρτζης υπήρξε εξίσου...ευθύς.

"Δεν είναι λίγο τρελό αυτό που μου λέτε; Ότι αυτά τα έργα έχουν κολλήσει, είναι ημιτελή, σαπίζουν [...] Αλλιώς το Φεβρουάριο θα είχε τελειώσει κατά την γνώμη σας, έτσι (σημ.: έργο που εκτελούνταν στην Χίο); Θα το κρίνει ο ελληνικός λαός" σχολίασε (βίντεο - 36:52).

Πρόκειται, ίσως, για σπανιότητα: πρώην υπουργός-υποψήφιος πολιτευτής, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συνέντευξης να απευθύνει τον λόγο σε δημοσιογράφους με ερειστικό και μειωτικό ύφος και να απειλεί και με αφαίρεση άδειας άσκησης επαγγέλματος (που δεν υπάρχει στο δημοσιογραφικό κλάδο).

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στη Χίο:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης