Επίθεση Τσίπρα στη Ζωή: Είσαι δικτάτορας

Επίθεση Τσίπρα στη Ζωή: Είσαι δικτάτορας

«Είναι απλά μια λάθος επιλογή» λένε για την κυρία Κωνσταντοπούλου συνεργάτες του πρωθυπουργού επισημοποιώντας το «διαζύγιο» - Ζωή: Ο Τσίπρας έκανε εκλογές στα μουλωχτά και το ήξεραν μόνο οι δανειστές-εκβιαστές

Επίθεση Τσίπρα στη Ζωή: Είσαι δικτάτορας
Με σκληρά λόγια απαντούν κυβερνητικές πηγές στις σημερινές παρεμβάσεις της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας Παναγίωτη Λαφαζάνη.

Η "Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας, θεωρεί πως είναι το θεσμικό επίκεντρο του πολιτεύματος, ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή", σημειώνουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζεται για πρώτη φορά ότι η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να προτείνει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για το τρίτο πολιτειακό αξίωμα, ήταν λανθασμένη.
Κλείσιμο

Ζωή: Ο Τσίπρας έκανε εκλογές στα μουλωχτά και το ήξεραν μόνο οι δανειστές-εκβιαστές

Επίθεση με βαριές εκφράσεις εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πριν αλλά και μετά τη συνάντησή της με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στη Βουλή.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι παρασιώπησε την εκκίνηση της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών από τη Βουλή. Την ίδια ώρα ανέφερε οτι το ίδιο έπραξε και η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα η οποία όπως σημείωσε παραιτήθηκε στα μουλωχτά.

«Είναι από τις οχληρές παραμέτρους της διαδικασίας ανάθεσης διερευνητικών εντολών, ότι αυτή η διαδικασία ξεκίνησε από μια κυβέρνηση που επέλεξε να παραιτηθεί στα μουλωχτά, μη ενημερώνοντας τη Βουλή και τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παρασιωπά την εκκίνηση αυτής της διαδιασίας από από τη Βουλή» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου στον διάλογο που είχε με τον κ. Λαφαζάνη.

«Για όλη τη διαδικασία είχαν πλήρη ενημέρωση οι εκβιαστές δανειστές, αλλά στερήθηκε ενημέρωσης η Βουλη», τόνισε.

«Έχει ιδιαίτερη σημασία σε τόσο κρίσιμες συνθήκες να υπογραμμίζεται η δημοκρατική υποχρέωση, το θεσμικό καθήκον όλων να θωρακίσουμε το Σύνταγμα και το πολίτευμα απέναντι στα μνημόνια που αποδεδειγμένα αντιστρατεύονται τη Δημοκρατία, αποδεδειγμένα πολεμούν τη συνταγματική λειτουργία και τη συνταγματική νομιμότητα», ανέφερε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης