Καμμένος: Αυτή η συμφωνία αποτελεί το τέλος της εποχής των Μνημονίων

Καμμένος: Αυτή η συμφωνία αποτελεί το τέλος της εποχής των Μνημονίων

Η ειρωνεία και τα χειροκροτήματα από πλευράς των βουλευτών της αντιπολίτευσης

Καμμένος: Αυτή η συμφωνία αποτελεί το τέλος της εποχής των Μνημονίων
Αυτή η συμφωνία αποτελεί το τέλος της εποχής των Μνημονίων, είπε ο κ. Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στη Βουλή, προκαλώντας την ειρωνεία και τα χειροκροτήματα από πλευράς των βουλευτών της αντιπολίτευσης. Δήλωσε δε ότι «όταν έρθει η διαγραφή του χρέους το Νοέμβριο να δω πού θα πάτε να κρυφτείτε». 

Σχετικά με τη συμφωνία έκανε λόγο για «σκληρή» διαπραγμάτευση  και υποστήριξε ότι εξάντλησε όλες τις δυνατότητες που υπήρχαν. «Φτάσαμε σε σημείο να απευθυνθούμε σε Ανατολή και σε Δύση.  Η λύση δεν ήταν ταμπού, αν υπήρχε λύση θα τη στηρίζαμε, αλλά το θέμα είναι ότι δεν υπήρχε», είπε και πρόσθεσε ότι «την έξοδο από το ευρώ την είχε ο Σόιμπλε, η κυρία Μέρκελ».

Κλείσιμο
Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι «η δική μας συμφωνία είναι καλύτερη από τη δική σας, διέπεται  από το ευρωπαϊκό δίκαιο, όχι το αγγλικό. Η πατέντα εις βάρος του ελληνικού λαού τελειώνει σήμερα». «Όσο πήρατε πήρατε», είπε ο κ. Καμμένος, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. «Σας έχω και ένα δώρο σήμερα», είπε ο κ. Καμμένος προκαλώντας τους βουλευτές της αντιπολίτευσης, ενώ κατηγόρησε ότι κάποιοι χρησιμοποιούσαν κονδύλια για προεκλογικές εκστρατείες. «Αυτά οδήγησαν την Ελλάδα στο Μνημόνιο και ο Γιώργος Παπανδρέου που καλύπτετε», πρόσθεσε.

Ο κ. Καμμένος παραδέχθηκε ότι «ζήτησα ως υπουργός Άμυνας την αλλαγή τη δεύτερης τροπολογίας και να γίνουν αλλαγές για τις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες  και έγιναν. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που είχε κατατεθεί με την πρόταση του υπουργείου. Ζητήσαμε να παραμένουν στην ενεργό υπηρεσία και να μην αποστρατεύονται γιατί είναι πολύτιμα για τις ένοπλες δυνάμεις σε κρίσιμες στιγμές τα βασικά στελέχη των ενόπλων δυνάμεων. Θα καταθέσει ρύθμιση το ίδιο το υπουργείο». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης