Ειρωνικά σχόλια Τατσόπουλου για τη συνάντηση Κατρούγκαλου-δανειστών

Ειρωνικά σχόλια Τατσόπουλου για τη συνάντηση Κατρούγκαλου-δανειστών

«Εγώ την κάλεσα στο γραφείο μου. Μου έκανε κόνξες. Ήταν φανερό πως φοβόταν να έρθει. "Έχω να πάω αλλού", μου λέει. Πήρα ανάποδες. "Αυτά που ήξερες, να τα ξεχάσεις", της λέω. "Όταν εγώ σε προσκαλώ, θα έρχεσαι. Να τσακιστείς, σε μισή ώρα, να είσαι εδώ»

Ειρωνικά σχόλια Τατσόπουλου για τη συνάντηση Κατρούγκαλου-δανειστών
Ο Πέτρος Τατσόπουλος, δεν κρατήθηκε, και σχολίασε με καυστικό και άκρως περιγραφικό τρόπο την πρώτη συνάντηση του υπουργού Εργασίας με την τετράδα των εκπροσώπων των δανειστών, ορμώμενος από τη δήλωση του κ. Κατρούγκαλου, ότι τους κάλεσε ο ίδιος στο γραφείο του.

«Ναι, είναι αλήθεια. Εγώ την κάλεσα στο γραφείο μου. Μου έκανε κόνξες. Ήταν φανερό πως φοβόταν να έρθει. "Έχω να πάω αλλού", μου λέει. Πήρα ανάποδες. "Αυτά που ήξερες, να τα ξεχάσεις", της λέω. "Όταν εγώ σε προσκαλώ, θα έρχεσαι. Να τσακιστείς, σε μισή ώρα, να είσαι εδώ". Τσακίστηκε. Ήρθε σε ένα τέταρτο. Την κράτησα άλλα τρία τέταρτα στην αναμονή. Την δέχτηκα εντέλει. Απέφευγε να με κοιτάξει κατάματα. Κοιτούσε το πάτωμα. "Σου αρέσουν τα πλακάκια;", κάγχασα.» είναι μερικά από τα σχόλια του κ. Τατσόπουλου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση:

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης