«Τσουβάλιασαν» πολίτη, άφησαν τους αναρχικούς να «αλωνίζουν» έξω από το Μαξίμου

«Τσουβάλιασαν» πολίτη, άφησαν τους αναρχικούς να «αλωνίζουν» έξω από το Μαξίμου

Αλγεινές εντυπώσεις από την στάση των αστυνομικών, που φέρθηκαν με το... γάντι στην «Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας» και τα μέλη της, ενώ προηγουμένως είχαν σηκώσει σαν... σακί έναν πολίτη που ήθελε να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά έξω από το γραφείο του πρωθυπουργού

«Τσουβάλιασαν» πολίτη, άφησαν τους αναρχικούς να «αλωνίζουν» έξω από το Μαξίμου
Φυλλάδια με συνθήματα υπέρ της διαγραφής του χρέους, της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και τις κωλοτούμπες των αριστερών πέταξαν στο Μαξίμου αναρχικοί το απόγευμα της Πέμπτης.

Περιπου 15 άτομα της ομάδας "Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας" πλησίασαν την εξωτερική πύλη και πέταξαν φυλλάδια με συνθήματα όπως «πάνω στα όχι των λαών γίνονται κωλοτούμπες των αριστερών», «διαγραφή του χρέους έξω από την ΕΕ», «στα λογια επανάσταση δεν γίνεται λαέ»

Κλείσιμο


Τους αναρχικούς απομάκρυνε η αστυνομική δύναμη του Μεγάρου ενώ στη συνέχεια έγιναν οχτώ πραγωγές. Η ομάδα των αναρχικών παρέμεινε για λίγα λεπτά στην απέναντι πλευρά του δρόμου φωνάζοντας συνθήματα, προτού αποχωρήσει προς το Ζάππειο Μέγαρο συνοδεία αστυνομικών.

Πρόκειται για την ίδια ομάδα η οποία πριν από λίγους μήνες είχε πραγματοποιήσει εισβολή στον προαύλιο χώρο της Βουλής.

Και ενώ στις εικόνες βλέπουμε τα μέλη της ομάδας αναρχικών να επιτίθενται στον φρουρό του Μαξίμου και να τον τραβάνε, οι αστυνομικές δυνάμεις που περιφρουρούν το Μαξίμου δεν έδειξαν, λίγο νωρίτερα, την ίδια... χαλαρότητα με πολίτη που ήθελε να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Αντίθετα, τον έριξαν στο πεζοδρόμιο, στη συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες και τελικά τον οδήγησαν σηκωτό στο περιπολικό...

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης