ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει και ο Χατζηλάμπρου

ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει και ο Χατζηλάμπρου

«Ο δικός μου φόβος είναι για το δικό μου κόμμα και τη μετάλλαξή του. Οι άνθρωποι δεν καθορίζονται από τις ιδέες τους, αλλά από αυτό που κάνουν»

ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει και ο Χατζηλάμπρου
Τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε μνημονιακό κόμμα περιέγραψε ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, προαναγγέλλοντας παράλληλα και τη δική του αρνητική στάση στο να υπογράψει η κυβέρνηση τη συγκεκριμένη συμφωνία με τους «θεσμούς».

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «ο δικός μου φόβος είναι για το δικό μου κόμμα και τη μετάλλαξή του. Οι άνθρωποι δεν καθορίζονται από τις ιδέες τους, αλλά από αυτό που κάνουν».

«Έξω διαδηλώνουν για το "όχι" και εντός της Βουλής φοβάμαι για τη δική μας μετάλλαξη. Θα αναγκαστούμε να φτιάξουμε το δικό μας success story» είπε χαρακτηριστικά.

Είπε ακόμη πως οι δανειστές «μας έσφιξαν τη δαγκάνα και σήμερα ασκούν εκβιασμό. Εκβιασμό στην πατρίδα μας, ώστε να σπάσουν οι δεσμοί μας με τους αγρότες και το λαϊκό κόσμο.  Αυτό τον κίνδυνο επισημαίνω».

Απευθυνόμενος, δε, προς την κυβέρνηση, επισήμανε: «Πρέπει να βρούμε διέξοδο από τη δαγκάνα που μας έχουν επιβάλει. Δεν μπορεί να είναι ή χρεοκοπία ή υλοποίηση δύσκολων μέτρων. Μας έφτασαν σε αυτό τον εκβιασμό και εμείς λέμε δεν υπάρχει άλλη λύση. Θέλουμε να μας καταλάβει ο λαός ή να είμαστε αντίστοιχοι με την εντολή που μας έδωσε;».
Κλείσιμο

«Έχω την άποψη ότι ένα κίνημα φτιάχνει την τρίτη λύση και δεν αφήνει έξι μήνες να περάσουν και να εξελίσσονται τα πράγματα χωρίς να δρα. Είχαμε πρόγραμμα για το πώς θα συμπεριφερθούμε σε τράπεζες και media;» τόνισε ακόμη.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης