Κον Μπεντίτ κατά Τσίπρα: Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ένας δειλός. Είναι ένας εθνικιστής

Κον Μπεντίτ κατά Τσίπρα: Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ένας δειλός. Είναι ένας εθνικιστής

Ο κυβερνητικός συνασπισμός του αποτελείται από την Αριστερά και την... Χρυσή Αυγή, είπε ο «κόκκινος» Ντάνι

Κον Μπεντίτ κατά Τσίπρα: Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ένας δειλός. Είναι ένας εθνικιστής
Λάβρος κατά Τσίπρα ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ αποκαλώντας δειλό και εθνικιστή τον Έλληνα πρωθυπουργό, o οποίος μαζί με την... Χρυσή Αυγή - έτσι αποκαλεί το κόμμα του Π. Καμμένου - ήταν αυτοί που τάχθηκαν υπέρ του δημοψηφίσματος.  

Ο θρυλικός ηγέτης του Μάη του ' 68 κατακεραυνώνει την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση Τσίπρα από την ώρα που ανέλαβε την εξουσία και ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους για την επίλυση της ελληνικής κρίσης. Σε συνέντευξή του στην βελγική εφημερίδα "Le Soir", ο "κόκκινος Ντάνι" χρησιμοποιεί διόλου κολακευτικά σχόλια χαρακτηρίζοντάς τον δειλό και εθνικιστή. Ο Γάλλος πρώην ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων και σημαίνουσα προσωπικότητα της Αριστεράς επανέλαβε επίσης πως η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ -  ΑΝΕΛ είναι παρά φύσιν... 

Ο Κον Μπεντίτ δεν καταφέρθηκε όμως μόνο κατά του Έλληνα πρωθυπουργού αλλά και άλλων Ευρωπαίων ηγετών. 
"Αλλά και οι άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι δειλοί αφού κρύβονται πίσω από τη Μέρκελ και αυτή με τη σειρά της πίσω από το ΔΝΤ", πρόσθεσε ο Κον Μπεντίτ και συνέχισε: "Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ένας δειλός. Έίναι ένας εθνικιστής. Ο κυβερνητικός συνασπισμός του οποίου ηγείται και αποτελείται από την Αριστερά και την... Χρυσή Αυγή  τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος" . Ο ίδιος πάντως, αν ήταν Έλληνας, θα ψήφιζε "ναι" στο δημοψήφισμα εξηγώντας το συλλογισμό του. "Όχι επειδή βρίσκω καλή τη συμφωνία των Ευρωπαίων αλλά επειδή μόνο με το "ναι" μπορεί να ξεμπλοκάρει η κατάσταση και να ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος", επισημαίνει σε συνέντευξή του στη εφημερίδα "Τα ΝΕΑ"¨.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης