Ο Προφήτης... Βασίλης Λεβέντης: Είχε προβλέψει το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου!

Ο Προφήτης... Βασίλης Λεβέντης: Είχε προβλέψει το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου!

Σχολιάζοντας σε συνέντευξή του στο ''ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ'' την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είχε προβλέψει ότι η χώρα θα ''κατέβαινε'' λίγους μήνες μετά σε δημοψήφισμα

Ο Προφήτης... Βασίλης Λεβέντης: Είχε προβλέψει το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου!
Ήταν λίγο μετά τις 25 Ιανουαρίου του 2015, όταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης, σχολιάζοντας σε συνέντευξή του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είχε προβλέψει ότι η χώρα θα “κατέβαινε” λίγους μήνες μετά σε δημοψήφισμα.

Τυχαίο γεγονός ή χάρισμα;

Ο κ. Λεβέντης είχε δηλώσει συγκεκριμένα:

Κλείσιμο
“Η ψήφος στον Τσίπρα είναι ψήφος απατεωνιάς. Μόνο την Ανάσταση του Ανδρέα Παπανδρέου δεν υποσχέθηκε ο Τσίπρας! “Ο Τσίπρας είναι μία μικρή παρένθεση αυταπάτης και η Ευρώπη δεν θα του δώσει χρόνο. Θα πάει έξω, θα ζητήσει ειδική μεταχείριση και θα του απαντήσουν: “Ή συνεχίζετε τις συμφωνίες ή περάστε έξω”. Τότε, θα κάνει καμπάνια εναντίον της Ευρώπης, θα ζητήσει δημοψήφισμα και θα υπάρξουν δύο τινά: ή θα πέσει η κυβέρνηση και θα σχηματιστεί οικουμενική ή αυτή η χώρα θα βιώσει την δεύτερη μεγαλύτερη συμφορά στην ιστορία της μετά την Μικρασιατική καταστροφή. Ο Βενιζέλος, ο Γιωργάκης και το ΠΑΣΟΚ, τελείωσαν ενώ ο Θοδωράκης είναι ένα φρούτο της εποχής, ένας άνθρωπος χωρίς πολιτικό έρμα και λόγο που μπήκε στην Βουλή επειδή το θέλησαν τα media. Η Χρυσή Αυγή θα ξεφουσκώσει από την Ένωση Κεντρώων. Ο λαός ψήφισε εκδικητικά δολοφόνους και φασίστες. Όταν ο συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ένα υγιές κόμμα για να πάει, θα πάψει να δίνει την ψήφο του σε μαχαιροβγάλτες.” 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης