Οργή της Bild για το σκίτσο στο «Ποντίκι» με Σόιμπλε, κυβέρνηση και την είσοδο του Άουσβιτς

Οργή της Bild για το σκίτσο στο «Ποντίκι» με Σόιμπλε, κυβέρνηση και την είσοδο του Άουσβιτς

Κάνει λόγο για «απίστευτη παρομοίωση» - «Συγκρίνει τον αγώνα για την διάσωση της Ελλάδας μα την τύχη των εκατομμυρίων κρατουμένων στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς»

Οργή της Bild για το σκίτσο στο «Ποντίκι» με Σόιμπλε, κυβέρνηση και την είσοδο του Άουσβιτς
Δριμεία επίθεση στην εφημερίδα "Το Ποντίκι" εξαπολύει η γερμανική εφημερίδα "Bild" εκφράζοντας την οργή της για το σκίτσο που φιλοξενεί σήμερα στις σελίδες της η ελληνική εφημερίδα συγκρίνοντας την διάσωση της Ελλάδα με την τύχη των κρατουμένων στο Άουσβιτς. 

"Απίστευτη παρομοίωση με το Άουσβιτς", είναι ο τίτλος του σχετικού άρθρου της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Γερμανίας .

Το σκίτσο της ελληνικής εφημερίδας απεικονίζει την Ελλάδα και την ελληνική κυβέρνηση υπό την απειλή του όπλου του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να βαδίζουν προς το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς στην είσοδο του οποίου αντί για την επιγραφή "Arbeit macht Frei" αναγράφεται "There is no alternative" (δεν υπάρχει εναλλακτική) .

Κλείσιμο
"Αυτό είναι απίστευτο. Στη σελίδα 3 η εβδομαδιαία εφημερίδα της Ελλάδας, "Τo Ποντίκι" στρέφεται κατά της Γερμανίας. Συγκρίνει τον αγώνα για την διάσωση της Ελλάδας μα την τύχη των εκατομμυρίων κρατουμένων στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς", γράφει η γερμανική εφημερίδα της Γερμανίας και προσθέτει: Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Σόιμπλε, εμφανίζεται με Βέρμαχτ και κράνος κραδαίνοντας ένα όπλο. Η κάννη του όπλου του είναι στραμμένη προς την ελληνική κυβέρνηση. Στο σκίτσο απεικονίζεται ένας γηραιός άνδρας με μαγκούρα και μία τριμελής οικογένεια. 

Για την "Bild" το σκίτσο της εφημερίδας θέλει"να καταδείξει την φερόμενη ως αδίστακτη γερμανική πολιτική με τον καπνό να ανεβαίνει από τις καμινάδες σε σχήμα του ευρώ και όλους να στέκονται μπροστά από έναν φράχτη με αγκαθωτό σύρμα".  



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης