Μπουτάρης: Είναι τρελοί στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στηρίζουμε την κυβέρνηση

Μπουτάρης: Είναι τρελοί στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στηρίζουμε την κυβέρνηση

Τη δική του απάντηση για τη συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit, έδωσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος της πόλης

Μπουτάρης: Είναι τρελοί στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στηρίζουμε την κυβέρνηση
Τη δική του απάντηση για τη συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit, έδωσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης. 

Ο κ. Μπουτάρης φέρεται να ανέφερε σε συνέντευξή του σε Γερμανό δημοσιογράφο για την ελληνική κυβέρνηση: «Τους μισώ. Είναι εντελώς ηλίθιοι. Το μεγαλύτερο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται σα να είναι εδώ η Κούβα. Ή η Σοβιετική Ένωση στη δεκαετία του 1920».

Απαντώντας σε όσα διέρρευσαν, ο κ. Μπουταρης είπε τη Δευτέρα: «Εγώ είπα ότι είναι τρελοί και δεν ντρέπομαι να το πω. Είναι τρελοί για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα πράγματα. Δεν είπα όμως ότι τους μισώ. Δεν ξέρω τι έγινε με τη μετάφραση από τα Αγγλικά, στα Γερμανικά και στα Ελληνικά».

Κλείσιμο
Μάλιστα, σημείωσε ότι δεν θα απολογηθεί για τη δήλωσή του, ενώ αναφορικά με τη στήριξη που έχει δηλώσει στο παρελθόν προς την κυβέρνηση, για τη δύσκολη διαπραγμάτευση που είναι σε εξέλιξη με τους πιστωτές είπε ότι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ γιατί «κάνουν τραγικά λάθη» αλλά, όπως τόνισε, «στηρίζουμε την κυβέρνηση γιατί είναι δημοκρατικά εκλεγμένη».

Πηγή: thestival.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης