Πιπιλή: «Οι αναρχοφασιστοτραμπούκοι υπέστησαν τη μεγαλύτερη ήττα από τη Δανάη Στράτου»

Πιπιλή: «Οι αναρχοφασιστοτραμπούκοι υπέστησαν τη μεγαλύτερη ήττα από τη Δανάη Στράτου»

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν ο κ. Βαρουφάκης βρισκόταν στο εστιατόριο «Γιάντες» με τη Δανάη Στράτου και όπως ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών γνωστοποίησε σήμερα το πρωί, ήταν η σύζυγός του που τον προστάτεψε για να μην το χτυπήσουν

Πιπιλή: «Οι αναρχοφασιστοτραμπούκοι υπέστησαν τη μεγαλύτερη ήττα από τη Δανάη Στράτου»
Τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter χρησιμοποίησε το πρωί της Τετάρτης η Φωτεινή Πιπιλή προκειμένου να σχολιάσει την είδηση του χθεσινού προπηλακισμού του Γιάνη Βαρουφάκη, στα Εξάρχεια.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν ο κ. Βαρουφάκης βρισκόταν στο εστιατόριο «Γιάντες» με τη Δανάη Στράτου και όπως ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών γνωστοποίησε σήμερα το πρωί, ήταν η σύζυγός του που τον προστάτεψε για να μην το χτυπήσουν.

Κλείσιμο
«Η Δανάη σηκώθηκε όρθια και με αγκάλιασε με δύναμη, στρέφοντας την πλάτη της προς αυτούς έτσι ώστε να πρέπει να χτυπήσουν πρώτα εκείνη πριν χτυπήσουν εμένα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάνης Βαρουφάκης παρουσιάζοντας παραστατικά τι συνέβη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης.

Την αναφορά αυτή σχολίασε μέσα από τον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης η κυρία Πιπιλή, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Οι αναρχοφασιστοτραμπούκοι των Εξαρχείων υπέστησαν μετά από 30 χρόνια τη μεγαλύτερη ήττα από γυναίκα,τη σύζυγο του Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου». 

Το tweet της κυρίας Πιπιλή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης