Η κόρη του δολοφονημένου από την 17Ν Στιούαρτ ευχαριστεί τον Αμερικανό πρέσβη

Η κόρη του δολοφονημένου από την 17Ν Στιούαρτ ευχαριστεί τον Αμερικανό πρέσβη

Τι απάντησε ο Πιρς στην κόρη του λοχία που έχασε τη ζωή του έπειτα από επίθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης

Η κόρη του δολοφονημένου από την 17Ν Στιούαρτ ευχαριστεί τον Αμερικανό πρέσβη
Λίγες ώρες μετά το τελεσίγραφο της Ουάσιγκτον στην ελληνική κυβέρνηση για το νομοθέτημα που προβλέπει την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού, ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Ντέιβιντ Πιρς, είχε επικοινωνία με την κόρη ενός εκ των θυμάτων της 17ης Νοέμβρη.

Έπειτα από την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πιρς κατά την οποία τόνισε πως οι βίαιοι τρομοκράτες ανήκουν στη φυλακή και όχι στην ασφάλεια του σπιτιού τους, είχε μία σύντομη επικοινωνία μέσω Twitter με την κόρη του λοχία Ρόναλντ Στιούαρτ, ο οποίος δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια τρομοκρατικής επίθεσης της 17ης Νοέμβρη.



«Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους του πατέρα μου, λοχία Ρόναλντ Ο. Στιούαρτ για τη σημερινή σας δήλωση», έγραψε στον λογαριασμό του Πιρς η Νικόλ Έντουαρτς.
Κλείσιμο

Ο Πιρς, ο οποίος νωρίτερα επισήμανε πως αν ο Σάββας Ξηρός -ή κάποιος άλλος με το αίμα Αμερικανών διπλωματών και των μελών της αποστολής των ΗΠΑ στα χέρια του- φύγει από τη φυλακή, τότε θα πρόκειται για ξεκάθαρα μία μη φιλική πράξη, απάντησε στη γυναίκα γράφοντας: «Να είσαι σίγουρη Νικόλ. Δεν ξεχνούμε. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης