Μπαλάφας: «Οχι» σε εκλογές και δημοψήφισμα - Λύση εντός της ευρωζώνης και γρήγορα

Μπαλάφας: «Οχι» σε εκλογές και δημοψήφισμα - Λύση εντός της ευρωζώνης και γρήγορα

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής πρόσθεσε ότι η ΕΕ δεν είχε συνηθίσει, έως τώρα, από την Ελλάδα «να της βγάζει τη γλώσσα»

Μπαλάφας: «Οχι» σε εκλογές και δημοψήφισμα - Λύση εντός της ευρωζώνης και γρήγορα
«Δεν είναι επιλογή μας ούτε οι εκλογές, ούτε τα δημοψηφίσματα, ούτε τίποτα», ξεκαθάρισε ο Β΄ αντιπρόεδρος Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας και πρόσθεσε ότι «θέλουμε να βρεθεί λύση εντός της ευρωζώνης και γρήγορα».

«Εμείς δεν πάμε στη μάχη για να πεθάνουμε, εμείς πάμε να κερδίσουμε τη μάχη, στη λογική του συμβιβασμού, τον οποίο έχουμε προδιαγράψει κι επιδιώκουμε», είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του. «Δεν θα πάμε να αυτοκτονήσουμε, θα το παλέψουμε», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο κ. Μπαλάφας αναφέρθηκε και στη συνέντευξη του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη στην εφημερίδα «Real News», στην οποία, ο υπουργός τόνισε ότι σε περίπτωση που τα χρήματα στα ταμεία δεν φτάνουν για την αποπληρωμή των δανειστών και για την καταβολή των μισθών και συντάξεων, η κυβέρνηση «δεν θα έβαζε ποτέ στο ίδιο τσουβάλι τους εργαζόμενους της πατρίδας μας με τους πιστωτές, ούτε φυσικά τους μισθούς και τις συντάξεις με ένα άδικο, βαθύτατα ταξικό και μη-βιώσιμο χρέος».

Κλείσιμο
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής πρόσθεσε ότι η ΕΕ δεν είχε συνηθίσει, έως τώρα, από την Ελλάδα «να της βγάζει τη γλώσσα. Ο συμβιβασμός που εμείς θέλουμε να κάνουμε, εμπεριέχει και στοιχεία δικιάς μας υποχώρησης, σε κάποια ζητήματα, μιας συνετής υποχώρησης , προβλέπει όμως και αμφισβήτηση πλευρών του στυλ και του περιεχομένου και της ουσίας λειτουργιών της Ε.Ε».

Ο κύριος Μπαλάφας παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης