Εκτος τόπου και χρόνου: Ο Σακελλαρίδης βλέπει τρομοϋστερία!

Εκτος τόπου και χρόνου: Ο Σακελλαρίδης βλέπει τρομοϋστερία!

Την ώρα που η Ελλάδα είναι στο χείλος του οικονομικού γκρεμού, οι λαθρομετανάστες φτάνουν καραβιές και τα πανεπιστήμια έχουν παραδοθεί στους καταληψίες, η κυβέρνηση μιλάει για μεγέθυνση περιθωριακών γεγονότων!

Εκτος τόπου και χρόνου: Ο Σακελλαρίδης βλέπει τρομοϋστερία!
Για καλλιέργεια κλίματος γενικευμένης τρομοϋστερίας κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, επισημαίνοντας σε δήλωσή του ότι «τόσο η τηλεοπτική πραγματικότητα, όσο και η ακροδεξιά ρητορεία του κ. Σαμαρά, βρίσκονται σε απόλυτη διάσταση με την αντικειμενική πραγματικότητα».

Παράλληλα σημειώνει ότι η δημοκρατία παρουσιάζεται σε “κατάσταση πολιορκίας”, ενώ μεγεθύνονται περιθωριακά γεγονότα.

Ο κ. Σακελλαρίδης προσθέτει ότι τα «πλάνα - κονσέρβα» από τα επεισόδια της Μ. Τρίτης, που προβάλλονταν κατά τη διάρκεια της πασχαλινής περιόδου, αλλά και οι ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης δεν αρκούν για να πειστεί ο κόσμος ότι περιθωριακές πράξεις βίας καθορίζουν τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας.

Άλλωστε, τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «στην ίδια χώρα ζούμε όλοι και όλες και γνωρίζουμε ότι στο παρελθόν έχουν σημειωθεί πολύ μεγαλύτερες εντάσεις που δεν έλαβαν παρόμοια δημοσιότητα».

Σε κάθε περίπτωση, υπογραμμίζει ο κ. Σακελλαρίδης, η κυβέρνηση θα διασφαλίσει το κράτος δικαίου και τις δημοκρατικές αξίες, τόσο στο Πανεπιστήμιο όσο και στην υπόλοιπη κοινωνία.
Κλείσιμο

«Δεν πρόκειται, όμως, να υποκύψει στα ακροδεξιά κελεύσματα και στην ατζέντα του “φόβου” και της “ανασφάλειας” την οποία κάποιοι προσπαθούν να καλλιεργήσουν», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης