Πάσχα με τα ορφανά κορίτσια της Λαμίας έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης

Πάσχα με τα ορφανά κορίτσια της Λαμίας έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης

Συνοδευόταν από τη γυναίκα του Δομνίκη Λυμπεροπούλου και από εθελοντές του Ποταμιού

Πάσχα με τα ορφανά κορίτσια της Λαμίας έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης
To Oρφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας επισκεφθηκε το πρωί της Κυριακής ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Συμμετείχε στο σούβλισμα του αρνιού, ζωγράφισε με τα κορίτσια και συζήτησε μαζί τους για τα όνειρά τους. Όπως δήλωσε  “το γκρίζο των ημερών έχει ανάγκη από τα χαμόγελα και τις πολύχρωμες ζωγραφιές των παιδιών μας”.

Τα κορίτσια του Ορφανοτροφείου- φιλοξενούνται από μωρά ως ηλικίας 20 ετών- έβγαλαν φωτογραφίες και συζήτησαν μαζί του για τα βιώματά τους. Τα δώρα του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν σοκολατένια πασχαλινά αυγά, μπογιές και ακουαρέλες για να ζωγραφίζουν- όπως χαρακτηριστικά τους είπε- τα σχέδιά τους για το μέλλον.

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα, αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας ότι “σήμερα είναι μέρα γιορτής, τα πολιτικά προβλήματα έχουμε χρόνο να τα συζητήσουμε από αύριο και οι οικογενειακές γιορτές είναι μια καλή αφορμή για να ασχοληθούμε με αυτούς που έχουν ανάγκη ένα δώρο, μια κουβέντα, ένα χάδι”.

Κλείσιμο
Να σημειωθεί ότι η διευθύντρια και οι κοινωνικοί λειτουργοί του Ορφανοτροφείου ζήτησαν τόσο από τον Σταύρο Θεοδωράκη όσο από τα τοπικά κανάλια και τους φωτογράφους να μην καλύψουν τα πρόσωπα των παιδιών λέγοντας χαρακτηριστικά” ότι δεν έχουν τίποτα να κρύψουν τα παιδιά και στη ζωή τους έχουν μάθει να μην κρύβονται και να μη ντρέπονται”.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνοδευόταν από τη γυναίκα του Δομνίκη Λυμπεροπούλου και από εθελοντές του Ποταμιού.

Aνάσταση ο επικεφαλής του Ποταμιού έκανε σε εκκλησία της Αμφίκλειας ενώ το απόγευμα του Σαββάτου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της πόλης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης