Γεύμα-μήνυμα στήριξης: Τσίπρας - Βαρουφάκης μαζί στο Παγκράτι

Γεύμα-μήνυμα στήριξης: Τσίπρας - Βαρουφάκης μαζί στο Παγκράτι

Γύρισαν μαζί περπατώντας στο Μέγαρο Μαξίμου - Πώς αποφάσισε να δώσει τέλος ο πρωθυπουργός στη φημολογία περί αντικατάστασης του υπουργού Οικονομικών από το κυβερνητικό σχήμα

Γεύμα-μήνυμα στήριξης: Τσίπρας - Βαρουφάκης μαζί στο Παγκράτι
Η ανοιξιάτικη μέρα στάθηκε αφορμή για έναν χαλαρό περίπατο ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, αμέσως μετά τη σύσκεψή τους στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Οι δύο άνδρες διακρίνονται στις φωτογραφίες να διασχίζουν το φανάρι στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Παγκράτι, στο ύψος της Πλατείας Τρούμαν, σε ιδιαίτερα ευδιάθετο κλίμα, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να απολαμβάνει την παρέα του υπουργού Οικονομικών, καθώς σε αρκετές πόζες έχει απαθανατιστεί να χαμογελάει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Παγκράτι γευμάτισαν στο Musique Cafe, στην πλατεία Προσκόπων, παρέα και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη.  

H κίνηση του πρωθυπουργού, να περπατήσει στους δρόμους της Αθήνας παρέα με τον υπουργό των Οικονομικών έρχεται και σαν απάντηση σε δημοσιεύματα, που θέλουν τον Γιάνη Βαρουφάκη να αποχωρεί πρόωρα από το κυβερνητικό σχήμα.


Κλείσιμο




























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης