Το «κόκκινο γάντι» των καθαριστριών στη Βουλή

Το «κόκκινο γάντι» των καθαριστριών στη Βουλή

Υψώθηκε από τη Δήμητρα Μανώλη, μια από τις αγωνιζόμενες καθαρίστριες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για την βράβευση γυναικών

Το «κόκκινο γάντι» των καθαριστριών στη Βουλή
Το «κόκκινο γάντι», σύμβολο των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείο Οικονομικών, υψώθηκε στην ολομέλεια της Βουλής, κατά την διάρκεια της βράβευσης γυναικών που διακρίθηκαν από την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Το γάντι ύψωσε η κυρία Δήμητρα Μανώλη, εκ των αγωνιζόμενων καθαριστριών. Η κυρία Μανώλη ύψωσε το γάντι στο βήμα της ολομέλειας, μετά από μία συναισθηματικά φορτισμένη τοποθέτηση. 

Μεταξύ των τιμώμενων προσώπων η κα. Αλίκη Γιωτοπούλου – Μαραγκοπούλου, εγκληματολόγος, η κα. Βασιλική Θάνου – Χριστοφίλου, Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου και Πρόεδρος Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, η κα. Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, Πρόεδρος Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου, η κα. Μαρία Καλλέργη, Εκπρόσωπος του Αντιδικτατορικού αγώνα που βασανίστηκε βάναυσα κατά τη χούντα, η κα .Πέπη Ρηγοπούλου αγωνίστρια του Πολυτεχνείου και Καθηγήτρια ΕΜΜΕ ΕΚΠΑ, η κα. Δήμητρα Μανώλη, μέλος της συντονιστικής επιτροπής των 595 αγωνιζομένων καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών, η κα. Σοφία Κουκούλη – Σπηλιωτοπούλου, Δικηγόρος, Μέλος Ευρωπαϊκού Δικτύου Εμπειρογνωμόνων για την Ισοτητα των Φύλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης