Ο Προκόπης Παυλόπουλος ως άλλος... Σούπερμαν στο Twitter!

Ο Προκόπης Παυλόπουλος ως άλλος... Σούπερμαν στο Twitter!

Trend στο Twitter έχει γίνει ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τα περισσότερα τιτιβίσματα να σχολιάζουν την... απραξία τη στιγμή που ο Ηλίας Κασιδιάρης χαστούκισε τη Λιάνα Κανέλλη

Ο Προκόπης Παυλόπουλος ως άλλος... Σούπερμαν στο Twitter!
Λίγη μόνο ώρα μετά την ανακοίνωση του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, τον οποίο πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει γίνει ήδη trend στο Twitter.



Κλείσιμο
Την «έκπληξη» από την ανακοίνωση του ονόματός του, αφού όλα έδειχναν πως υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας θα ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, αποτύπωσε το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, καθώς οι χρήστες του έχουν αυτή την ώρα, με τις αναρτήσεις τους, τέταρτο -στα ελληνικά- και ένατο -στα αγγλικά- στη λίστα των trends το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου. 



Οι αντιδράσεις των χρηστών του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, στο πλαίσιο του χιούμορ, χαρακτηρίζουν τον υποψήφιο ΠτΔ «γλάστρα», «διακοσμητικό», «δεξιό Τσε Γκεβάρα» κ.ά.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι περισσότεροι χρήστες αναφέρονται στο περιστατικό που είχε λάβει χώρα στο πλατό του Ant1 και την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, πριν τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2012, όταν ο υποψήφιος -τότε- βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης χαστούκισε την επίσης υποψήφια με το ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Τότε, ο Προκόπης Παυλόπουλος έμεινε... αμέτοχος, με τους χρήστες του Twitter να κάνουν και πάλι trend το όνομά του.



Αυτή τη φορά, φωτογραφίες που τον απεικονίζουν ως «Βούδα», «σούπερμαν», «σκληρό», τρολάρουν το δίχως άλλο τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την τότε απραξία του. Αξίζει να σημειωθεί πως τότε ο Προκόπης Παυλόπουλος είχε δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του, λέγοντας πως δεν σηκώθηκε πάνω γιατί... «αν είχα επέμβει, θα γινόταν πάλη».



Αρκετοί είναι και εκείνοι που αναφέρονται και στις προσλήψεις που είχε κάνει ο πρώην υπουργός της ΝΔ, αφού με νόμο που είχε υπογράψει είχαν μονιμοποιηθεί ως δημόσιοι υπάλληλοι όλοι όσοι είχαν πάνω από τρεις συμβάσεις αορίστου χρόνου στο Δημόσιο. Συγκεκριμένα, οι χρήστες αναφέρουν πως είχε κάνει «850.000 γαλάζιες προσλήψεις».



Στο μεταξύ, λίγοι είναι εκείνοι που επιδοκιμάζουν την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου, χαιρετίζοντας την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα. «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκοπης Παυλόπουλος γίνεται αυτή τη στιγμή ένα ακόμα θύμα cyberbullying» γράφει χρήστης του Twitter, ενώ αρκετοί δίνουν συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό, αλλά και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, για τη λύση συναίνεσης.
































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης