Χρυσοβελώνη: Στο Μνημόνιο υπήρχαν όροι προς τη σωστή κατεύθυνση

Χρυσοβελώνη: Στο Μνημόνιο υπήρχαν όροι προς τη σωστή κατεύθυνση

Κάποιες απ' τις μεταρρυθμίσεις του Μνημονίου ήταν προς την σωστή κατεύθυνση είπε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχολιάζοντας την πρόταση Βαρουφάκη για αποδοχή του 70% των μεταρρυθμίσεων του Μνημονίου

Χρυσοβελώνη: Στο Μνημόνιο υπήρχαν όροι προς τη σωστή κατεύθυνση
Διαλλακτική προς μια συμφωνία με την Ευρώπη βασιζόμενη σε ένα μεγάλο ποσοστό των όρων του Μνημονίου εμφανίστηκε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κυρία Χρυσοβελώνη υποστήριξε ότι «μέσα στο Μνημόνιο υπήρχαν όροι προς την σωστή κατεύθυνση. Κάποιες απ' τις μεταρρυθμίσεις ήταν προς την σωστή κατεύθυνση». Με αυτό τον τρόπο η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ σχολίασε την προαναγγελία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη ότι στις μεταρρυθμίσεις που θα προωθήσει η κυβέρνηση θα προστεθεί το 70% των μεταρρυθμίσεων ή δεσμεύσεων που περιλαμβάνονται στο παρόν Μνημόνιο.

Κλείσιμο
Η ίδια, ερωτηθείσα αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει προσαρμόσει τις θέσεις της, απάντησε: «Επειδή είπαν για κωλοτούμπα της κυβέρνησης, ο Βαρουφάκης τόνισε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο...».

Όσον αφορά τη στάση που θα κρατήσει η συγκυβέρνηση στην κόντρα με τους Ευρωπαίους ανέφερε: «Θέλουμε η λύση που θα βρεθεί να είναι προς όφελος του ελληνικού λαού και χωρίς να παίρνουμε δάνεια. Εμείς, η κυβέρνηση, στοχεύουμε ψηλά. Στοχεύουμε δηλαδή στο καλύτερο δυνατόν αλλά δεν θα συμβιβαστούμε με λύσεις που θα είναι σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης