«Βild»: Εκστρατεία αντι-Μέρκελ από Τσίπρα και Καμμένο

«Βild»: Εκστρατεία αντι-Μέρκελ από Τσίπρα και Καμμένο

Η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει πως το ελληνικό ηγετικό δίδυμο ενώνει τις δυνάμεις του για να φρενάρει τη... σιδηρά κυρία της Γερμανίας

«Βild»: Εκστρατεία αντι-Μέρκελ από Τσίπρα και Καμμένο
«Τσίπρας- Καμμένος: Μαζί θα σταματήσουμε τη Μέρκελ», γράφει στο πρώτο θέμα της ιστοσελίδας της η γερμανική εφημερίδα «Bild» απεικονίζοντας χαμογελαστούς τον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον ηγέτη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μουτρωμένη την... αντίπαλό τους, Γερμανίδα καγκελάριο. 

Η λαϊκή εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη Γερμανία επισημαίνει πως το ελληνικό ηγετικό δίδυμο ενώνει τις δυνάμεις του για να φρενάρει τη... σιδηρά κυρία της Γερμανίας ξεκινώντας ευρωπαϊκή εκστρατεία αντι-Μέρκελ. 

Η «Bild» φρεσκάρει τη μνήμη των αναγνωστών της για την άποψη που έχει ο ηγέτης των ΑΝΕΛ για την Γερμανίδα καγκελάριο. «Ο Πάνος Καμμένος που ανέλαβε στη νέα κυβέρνηση το υπουργείο Εθνικής Άμυνας είχε  δηλώσει στα μέσα Ιανουαρίου: Δεν φοβόμαστε αλλά και ούτε είμαστε σε πανικό. Η τρομοκρατία ασκείται από τον κύριο Σαμαρά, την κυρία Μέρκελ και τον κύριο Σόιμπλε».


Κλείσιμο

«Τώρα», προσθέτει η γερμανική εφημερίδα, «ο κύριος Καμμένος κυβερνά την Ελλάδα με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Μέχρι τις εκλογές οι δύο πολιτικοί άντρες ήταν αντίπαλοι και τώρα είναι κυβερνητικοί εταίροι έχοντας τον ίδιο στόχο: να μην αφήσουν την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, να ανακατεύεται στα του οίκου τους».

«Πρέπει να πούμε στην κυρία Μέρκελ ότι η Ελλάδα είναι η χώρα μας», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζει η «Bild» και προσθέτει: «Η εκστρατεία αντι-Μέρκελ του Αλέξη Τσίπρα θα ενδυναμώσει και τα υπόλοιπα αντιμνημονιακά κόμματα στην Ευρώπη: την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Βρετανία, ακόμα και τη Γερμανία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης