Διαβάστε τις πλήρεις καταθέσεις Χαϊκάλη - Αποστολόπουλου

Διαβάστε τις πλήρεις καταθέσεις Χαϊκάλη - Αποστολόπουλου

Στο αρχείο η υπόθεση - Παρακολουθούσαν ο ένας τον άλλον - Οι αντιφάσεις τους ενώπιον του εισαγγελέα

Διαβάστε τις πλήρεις καταθέσεις Χαϊκάλη - Αποστολόπουλου
Στο αρχείο οδηγήθηκε από τον εισαγγελέα Εφετών η υπόθεση της απόπειρας χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη, από τον ιδιώτη Γιώργο Αποστολόπουλο, προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζουν οι καταθέσεις των κ.κ. Χαϊκάλη και Αποστολόπουλου, οι οποίοι ουσιαστικά αποκαλύπτουν ότι ο ένας... παρακολουθούσε τον άλλον.

«Στη διάρκεια της συνάντησής μου με τον κ. Αποστολόπουλο οι συνεργάτες του κ. Καμμένου, που μαγνητοσκοπούσαν τη συνάντηση, είδαν ένα ζευγάρι να κάθεται σε διπλανό τραπέζι και καταλάβαμε ότι ήταν άνθρωποι του συνομιλητή μου που κατέγραφαν κι αυτοί τη συνάντηση. Επειτα οι συνεργάτες του κ. Καμμένου με ενημέρωσαν ότι οι ίδιοι άνθρωποι είχαν βάλει jammer (αδρανοποιητή σήματος κινητών) στο σημείο» λέει, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής.

«Σκοπός του Αποστολόπουλου ήταν να με δωροδοκήσει» λέει ο Παύλος Χαϊκάλης, ενώ ο πρώτος περνά στην αντεπίθεση και κατηγορεί το βουλευτή των ΑΝΕΛ και άλλοτε στενό του φίλο, ότι ήταν έτοιμος να δεχθεί παντός είδους ανταλλάγματα, για να δώσει θετική ψήφο για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας!

«Προσωπικά, δεν είχα κανένα ενδιαφέρον ή κίνητρο για την εκλογή ή μη Προέδρου της Δημοκρατίας και φυσικά ούτε την οικονομική δυνατότητα για καταβολή ποσών τέτοιου ύψους» υπογραμμίζει ακόμη ο φερόμενος ως μεσάζων στο «Χαϊκάλης-gate».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης