Δήμας: Πολιτικά κατάγομαι από την Ένωση Κέντρου

Δήμας: Πολιτικά κατάγομαι από την Ένωση Κέντρου

O υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατιας θυμήθηκε και τους στενούς δεσμούς με τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη

Δήμας: Πολιτικά κατάγομαι από την Ένωση Κέντρου
Στην πολιτική του «καταγωγή» αναφέρθηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Δήμας υπενθυμίζοντας ότι το 1959, όταν και εισήλθε στη Νομική, ήταν σε έναν ανεξάρτητο στο χώρο του κέντρου.

Μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Νίκου Γερακάρη ο κ. Δήμας υπενθύμισε, επίσης, ότι εκείνη την περίοδο έκανε και απεργία πείνας μαζί με τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη, τότε στέλεχος της ΕΔΑ, με τον οποίο, όπως είπε, «συμπλεύσαμε μετά στα θέματα Περιβάλλοντος».

«Είμασταν συμφοιτητές με το Νίκο τον Γερακάρη αλλά δεν αληθεύει ότι είμαστε της ίδιας ηλικίας. Χαίρομαι που βλέπω πάρα πολλούς παλιούς συμφοιτητές, συνδικαλιζόμαστε από τότε. Ο Γιάννης ο Τζανετάκος ήταν σε αυτό που λέγαμε τότε Ένωση Κέντρου, ο Γιάννης ο Παπαγιαννάκης ήταν τότε στην ΕΔΑ, με τον οποίο είχαμε κάνει τότε απεργία πείνας. Και με τον οποίο συμπλεύσαμε μετά στα θέματα Περιβάλλοντος. Εγώ ήμουν σε ένα ανεξάρτητο στο χώρο του κέντρου για όσους δεν γνωρίζουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δήμας.

Κλείσιμο
Στην ίδια εκδήλωση ο Σταύρος Δήμας εισέπραξε πολλά συγχαρητήρια για την υποψηφιότητά του ενώ είχε και ιδιαίτερη συνομιλία με τον Φώτη Κουβέλη.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης