Οι Ελλήνες ευρωβουλευτές στο γραφείο της Ευρωβουλής στην Αθήνα

Οι Ελλήνες ευρωβουλευτές στο γραφείο της Ευρωβουλής στην Αθήνα

Το γραφείο της Ευρωβουλής στην Αθήνα έχει κάπου 10.000 επαφές σε όλη τη Ελλάδα - Ποιοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση

Οι Ελλήνες ευρωβουλευτές στο γραφείο της Ευρωβουλής στην Αθήνα
Εκδήλωση υποδοχής των 21 νέων Ελλήνων ευρωβουλευτών οργάνωσε σήμερα το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, για μια καλύτερη και αποδοτικότερη αμοιβαία συνεργασία.

Όπως ανέφερε σχετικά ο επικεφαλής του Γραφείου Λεωνίδας Αντωνακόπουλος στη σύσκεψη που είχε με τους ευρωβουλευτές, το γραφείο της Ευρωβουλής στην Αθήνα έχει κάπου 10.000 επαφές (με ΜΜΕ, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς, ΜΚΟ, την ακαδημαϊκή κοινότητα) σε όλη τη Ελλάδα, προωθώντας δράσεις σύμφωνα με τις προτεραιότητες που έχουν δοθεί από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης. Το Γραφείο έχει δραστηριοποιηθεί  τα τελευταία χρόνια ώστε να αναπτύξει σχέσεις και συχνή επινωκοινωνία με τους φορείς που φέρνουν σε επαφή τους Έλληνες πολίτες με οργανισμούς της ΕΕ.



Ο κ. Αντωνακόπουλος εξήγησε το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του Γραφείου και τη διάρθρωση των υπηρεσιών του, παρουσίασε τον προγραμματισμό των εκδηλώσεών του και υπογράμμισε στους ευρωβουλευτές τη σημασία της συμμετοχής τους στις δράσεις του, ώστε να διαχέεται το μήνυμα της Ευρωβουλής σε όλη τη χώρα, ιδιαίτερα στην επαρχία.
Κλείσιμο



Οι Έλληνες ευρωβουλευτές για πρώτη φορά προσκλήθηκαν σε κοινή εκδώλωση και είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να μιλήσουν με δημοσιογράφους, καθώς και με στελέχη φορέων που ασχολούνται με θέματα της Ένωσης, ΜΚΟ, πανεπιστημιακών και άλλων Οργανώσεων.



Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι ευρωβουλευτές Μαν. Κεφαλογιάννης, Γ. Κύρτσος και Ελ. Βόζεμπεργκ από τη ΝΔ, οι Δημ. Παπαδημούλης, Γ. Κατρούγκαλος και Κ. Κούνεβα από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και Λ. Φουντούλης και Γ. Επιτήδειος από τη Χρυσή Αυγή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης