Συνάντηση Τσίπρα με το δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής για τις Σκουριές

Συνάντηση Τσίπρα με το δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής για τις Σκουριές

Επισήμανε ότι για όσες θέσεις εργασίας χαθούν στην περιοχή, ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει ως προτεραιότητα την κάλυψή τους μέσα από το πρόγραμμα δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας που έχει καταρτίσει

Συνάντηση Τσίπρα με το δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής για τις Σκουριές
Με τον νέο δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Γιάννη Μίχο, συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και συζήτησαν για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την επένδυση χρυσού στις Σκουριές.

Ο κ. Τσίπρας παρουσίασε τη θέση του κόμματός του κατά της εν λόγω επένδυσης και αναφέρθηκε στο διαφορετικό αναπτυξιακό μοντέλο που θέλει να προωθήσει στη Βόρεια Χαλκιδική, το οποίο δεν θα έχει επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον. 

Επισήμανε ότι για όσες θέσεις εργασίας χαθούν στην περιοχή, ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει ως προτεραιότητα την κάλυψή τους μέσα από το πρόγραμμα δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας που έχει καταρτίσει.

Κλείσιμο
Και οι δυο συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρξει εξομάλυνση του κλίματος της έντονης αντιπαράθεσης ανάμεσα στους υποστηρικτές της επένδυσης και σε όσους αντιτίθενται και για την εκτόνωση της έντασης θα γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις το επόμενο διάστημα.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη απηύθυνε πρόσκληση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παρακολουθήσει μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ο κ. Τσίπρας την αποδέχθηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης