Ποια είναι η νέα βουλευτής που αναστάτωσε με το αβυσσαλέο ντεκολτέ

Ποια είναι η νέα βουλευτής που αναστάτωσε με το αβυσσαλέο ντεκολτέ

Χαμός στη Βουλή με την εμφάνιση της Μαρίας Σταυρινούδη Σόδη - «Ωχ Παναγία μου» ακούστηκε να λέει ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης την ώρα που η βουλευτής της ΝΔ πήγαινε να ορκιστεί - Φωτογραφίες από το facebook

Ποια είναι η νέα βουλευτής που αναστάτωσε με το αβυσσαλέο ντεκολτέ
Όλα τα φλας συγκέντρωσε κατά την ορκωμοσία της σήμερα το νεώτερο μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, η Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη.

Η βουλευτής από τη Χίο, που αντικατέστησε τον Σταμάτη Κάρμαντζη, τράβηξε όλα τα βλέμματα με το λευκό της μπλουζάκι που αναδείκνυε το μπούστο της.

Κλείσιμο


Η 50χρονη βουλευτής που είναι συνιδιοκτήτρια του κέντρου Μastic Spa στη Χίο, «τρελαίνεται» για μια παρτίδα τάβλι και για μια μερίδα ντολμαδάκια και έχει δύο παιδιά.



Με σπουδές αισθητικής στη Θεσσαλονίκη και μεταπτυχιακό στο Παρίσι, επέστρεψε στην Ελλάδα το 1986 αρχικά για να αναλάβει το τμήμα εκπαίδευσης Αισθητικών της Γαλλικής εταιρίας Rene Guinot και στη συνέχεια, το 1992, προκειμένου να «στήσει» την δική της δουλειά στη Χίο. 



Το Mastic Spa στο οποίο οι θεραπείες έχουν ως βάση καλλυντικά απο μαστίχα αποτέλεσε πόλο έλξης για επώνυμους όπως ο Μπάμπης Στόκας, ο Αργύρης Ντινόπουλος και ο Νότης Μηταράκης.
  











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης