Λαζαρίδης: «Παλεύουμε να βρούμε λύση για τον ΕΝΦΙΑ»

Λαζαρίδης: «Παλεύουμε να βρούμε λύση για τον ΕΝΦΙΑ»

«Εχουμε μια ιδέα για το ποιοι φταίνε για ό,τι έγινε, αλλά προέχουν οι διορθώσεις του φόρου» τόνισε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού

Λαζαρίδης: «Παλεύουμε να βρούμε λύση για τον ΕΝΦΙΑ»
Ο βουλευτής της ΝΔ και σύμβουλος του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης, αναφερόμενος στο χάος που δημιουργήθηκε με τους αρχικούς υπολογισμούς του ΕΝΦΙΑ, σε πρωινή εκπομπή του Mega, ανέφερε: «Εχουμε μια ιδέα για το ποιοι φταίνε», ενώ διαβεβαίωσε ότι γίνονται προσπάθειες ώστε να βρεθεί λύση για τα ξενοίκιαστα ακίνητα.

«Παλεύουμε για να βρεθεί λύση στον ΕΝΦΙΑ και για τα ανοίκιαστα ακίνητα. Έχουμε μια ιδέα για το ποιοι φταίνε για ό,τι έγινε, αλλά προέχουν οι διορθώσεις του φόρου οι οποίες θα κατατεθούν την άλλη εβδομάδα στη Βουλή γιατί έχουν βρεθεί ακόμη δυο τρία πράγματα» επισήμανε.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα, ο κ. Λαζαρίδης είπε ότι «πάμε στο Παρίσι και στη διαπραγμάτευση με την τρόικα για να πετύχουμε πράγματα, όχι για να μας ελεήσει ο Μεγαλοδύναμος».

Κλείσιμο
Σχετικά με το θέμα της προεδρικής εκλογής, υπενθύμισε ότι πριν από λίγους μήνες η αντιπολίτευση αμφισβητούσε την ικανότητα της συγκυβέρνησης να βρει 151 βουλευτές, ενώ τώρα πλέον μιλά για 180. «Είναι αρκετά πιθανό να εκλέγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. Είναι πολύ πιο πιθανό τώρα να βρεθούν οι 180 βουλευτές από ό,τι ήταν πριν από δύο μήνες, και πολύ περισσότερο από ό,τι ήταν πριν από έξι μήνες» είπε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης