Π. Ρήγας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις της χώρας

Π. Ρήγας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις της χώρας

Σφοδρή επίθεση από τον γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος δήλωσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «θέλει τον κόσμο απολυμένο χωρίς ευρώ στην τσέπη για να αντλήσει ψήφους»

Π. Ρήγας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις της χώρας
Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας καταγγέλλοντας πως «η γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να κλείσει και η τελευταία επιχείρηση στην χώρα μας».

«Ο λύκος στην αναμπουμπούλα φαίνεται» είπε ο κ. Ρήγας για να προσθέσει «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τον κόσμο απολυμένο χωρίς ευρώ στην τσέπη για να αντλήσει ψήφους».

Αφορμή αποτελεί η στάση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευση απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νεώριο Σύρου το οποίο όπως είπε ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ «η κρισιμότερη βιομηχανία του νησιωτικού χώρου διέρχεται σοβαρή κρίση και πρέπει και οφείλουμε να το στηρίξουμε γιατί το οποιοδήποτε ατυχές συμβάν σημαίνει ακαριαίο θάνατο της τοπικής οικονομίας».

Κλείσιμο
Πέραν αυτού, ο βουλευτής Κυκλάδων ζήτησε από την κυβέρνηση να κάνει αποδεκτή βουλευτική τροπολογία που κατέθεσε η οποία προτείνει να μην κατάσχονται οι πληρωμές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας προς το Νεώριο για την επισκευή δύο δεξαμενών του Πολεμικού Ναυτικού ώστε με τα χρήματα αυτά να πληρωθούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι.

Τέλος, ο κ. Ρήγας, σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι καθοριστική συμβολή για την έγκριση της ρύθμισης που αφορά στους εργαζόμενους του Νεωρίου Σύρου είχε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης