«Μαγική εικόνα» για τη Βούλτεψη ο Τσίπρας

«Μαγική εικόνα» για τη Βούλτεψη ο Τσίπρας

«Ο Τσίπρας εμφανίζεται και εξαφανίζεται, όταν υπάρχουν θέματα που μπορούν να γίνουν αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος 

«Μαγική εικόνα» για τη Βούλτεψη ο Τσίπρας
Να απευθύνει τα βέλη της στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα δεν παρέλειψε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας «είναι μαγική εικόνα, καθώς εμφανίζεται και εξαφανίζεται, όταν υπάρχουν θέματα που μπορούν να γίνουν αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης».

Η κυρία Βούλτεψη, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Αnt1, ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση, διότι «αμφισβητείται από το ίδιο του το κόμμα». Επιπλέον, η κυβερνητική εκπρόσωπος ταύτισε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με αυτές της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι «η Χρυσή Αυγή σπεύδει να ψηφίζει ό,τι φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ» και επανέλαβε ότι «η χώρα δεν είναι σε κατάσταση που να μπορεί να βρίσκεται σε διαρκή εκλογική διαδικασία».

Μεταξύ άλλων, η κυβερνητική εκπρόσωπος σχολίασε και τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ο οποίος ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι η κρίση έφερε υποχώρηση της δημοκρατίας. Η κυρία Βούλτεψη επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Σήμερα, είναι μία μεγάλη μέρα, είναι η μέρα της αποκατάστασης της δημοκρατίας. Έχουμε σαράντα χρόνια δημοκρατία στην πατρίδα μας και θεωρώ ότι αυτό το οποίο υποχώρησε, με αφορμή και τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν είναι η δημοκρατία, είναι η αντίληψή μας για τη δημοκρατία, τονίζοντας το εξής: «Φτάσαμε στο σημείο σήμερα να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο. Επειδή περάσαμε 40 χρόνια τεχνητής ευημερίας με δανεικά και πιστεύοντας ότι η δημοκρατία είναι να διοριστούμε όλοι στο δημόσιο και να μην πληρώνουμε και φόρους, τώρα φτάσαμε στο σημείο να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης