Γεωργιάδης: Τι αριστερά είναι αυτή με τον Φωτόπουλο πρώτη μούρη στο Καβούρι;

Γεωργιάδης: Τι αριστερά είναι αυτή με τον Φωτόπουλο πρώτη μούρη στο Καβούρι;

«Θέλει η κοινωνία Φωτόπουλο, ας πάρει Φωτόπουλο, αλλά να μην γκρινιάζει ότι θα μπούμε στην ίδια χαβούζα που ήμασταν πριν»

"Υποψηφιότητα" για νονά βάζει η Έλενα Ακρίτα!
Γεωργιάδης: Τι αριστερά είναι αυτή με τον Φωτόπουλο πρώτη μούρη στο Καβούρι;
Ως πυροτέχνημα χαρακτήρισε την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για δημοψήφισμα σχετικά με τη «μικρή ΔΕΗ», ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να δημιουργήσει πολιτικές εντυπώσεις και στόχος του είναι να μπει η χώρα σε παρατεταμένη αστάθεια και σε παρατεταμένη περίοδο.

«Πίσω από το μαρκετίστικο σύνθημα "Πρώτη φορά αριστερά" είναι η Κατσέλη, η Σακοράφα, ο Κουρουμπλής, ο Φωτόπουλος, η ομάδα του Τσοχατζόπουλου» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Υποστήριξε ακόμη ότι «τι είδους αριστερά είναι αυτή με τον Φωτόπουλο, πρώτη μούρη στο Καβούρι; Θέλει η κοινωνία Φωτόπουλο, ας πάρει Φωτόπουλο, αλλά να μην γκρινιάζει ότι θα μπούμε στην ίδια χαβούζα που ήμασταν πριν».

Αναφερόμενος στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, τόνισε ότι η οικονομία δεν προχωρά με μία μονοπωλιακή εταιρία που έχει καταφέρει να έχει χρέη. «Όσοι ενδιαφέρονται για την εθνική κυριαρχία πρέπει να είναι σφόδρα υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων» είπε ο κ. Γεωργιάδης σημειώνοντας όταν ένα κράτος έχει χρέη οι δανειστές επιβάλλουν όρους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης