Περίπατος του Σαμαρά με τον Ούγγρο πρωθυπουργό στην Αθήνα

Περίπατος του Σαμαρά με τον Ούγγρο πρωθυπουργό στην Αθήνα

Μετακινήθηκαν πεζή από το Μέγαρο Μαξίμου στο ξενοδοχείο Μ.Βρετανία - Τι συζήτησε ο πρωθυπουργός με τον Ούγγρο ομόλογό του Βίκτορ Όρμπαν

Την Τετάρτη η απολογία του 22χρονου για τους «Πυρήνες της Φωτιάς»
 Περίπατος του Σαμαρά με τον Ούγγρο πρωθυπουργό στην Αθήνα
Πώς συνδέεται το Γουέμπλεϊ και ο Φέρεντς Πούσκας με τον Αντώνη Σαμαρά και τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν; 

Σήμερα 2 Ιουνίου συμπληρώνονται 43 χρόνια από το θρίαμβο του Γουέμπλεϊ, όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Άγιαξ στον τελικό του τότε Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης. 

Σήμερα 2 Ιουνίου 2014 ο Παναθηναϊκός Α.Ο σε συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την Πρεσβεία της Ουγγαρίας, στην ημερομηνία ορόσημο για το ελληνικό ποδόσφαιρο διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις προς τιμήν του προπονητή της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟ Φέρεντς Πούσκας.

Ο μεγάλος Ούγγρος προπονητής που γεννήθηκε την 1η Απριλίου 1927 και πέθανε στις 17 Νοεμβρίου 2006 τιμάται σε μια σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός. 

Κλείσιμο


Κορύφωση των εκδηλώσεων είναι τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Φέρεντς Πούσκας ή αλλιώς «Καλπάζοντος Συνταγματάρχη», που θα τοποθετηθεί μέσα στο Απόστολος Νικολαϊδης σήμερα το απόγευμα σε μια τελετή παρουσία του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν.

Στο πλαίσιο της ιδιωτικής του επίσκεψης στην Αθήνα, ο κ. Όρμπαν μετέβη στο πρωθυπουργικό γραφείο και συναντήθηκε με τον κ. Σαμαρά. Στη συνέχεια οι κύριοι Σαμαράς και Όρμπαν περπάτησαν από το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία συζητώντας χαλαρά. Στη διαδρομή από την Ηρώδου του Αττικού μέχρι την οδό Πανεπιστημίου ο πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι τον χαιρέτησαν.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης