Λυκούδης: «Η πολιτική που ακολουθήσαμε, μας έφερε στο πάτωμα»

Λυκούδης: «Η πολιτική που ακολουθήσαμε, μας έφερε στο πάτωμα»

Να μείνει ο Κουβέλης αν ηγηθεί πλήρους αναπροσανατολισμού της ΔΗΜΑΡ και άμεσο διάλογο για τη μεγάλη Κεντροαριστερά με Ελιά και Ποτάμι, ζητεί ο κ. Λυκούδης

Λυκούδης: «Η πολιτική που ακολουθήσαμε, μας έφερε στο πάτωμα»
Αποτυχημένες πολιτικές ακολούθησε η ΔΗΜΑΡ όλ το τελευταίο διάστημα και γι' αυτόν το λόγο κατέρρευσε, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς και πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος κ. Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του MEGA το πρωί του Σαββάτου.



Σε πλήρη επαναπροσανατολισμό του κόμματος με κατεύθυνση την ανασύνταξη «του μεγάλου χώρου της δημοκρατικής παράταξης, της Κεντροαριστεράς» κάλεσε ο κ. Λυκούδης, ενώ σημείωσε ότι ο Φώτης Κουβέλης μπορεί να παραμείνει πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, αρκεί να ηγηθεί σε αυτή την αλλαγή πολιτικής.

«Η πολιτική που ακολουθήσαμε, μας έφερε στο πάτωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ θα πρέπει να προσπαθήσει να συμβάλλει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή τον Μάρτιο του 2015.
Κλείσιμο

Τέλος, ο κ. Λυκούδης δεν απέρριψε μια μελλοντική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ωστόσο ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μετά την ανασυγκρότηση του χώρου της «μεγάλης Κεντροαριστεράς». Χαρακτηριστικά πρόσθεσε: «Η ίδια η ζωή δείχνει άλλο δρόμο σε σχέση με αυτόν που ακολουθούσε ως χτες η ΔΗΜΑΡ», ενώ σαφώς τοποθετήθηκε σαφώς υπέρ του διαλόγου με την Ελιά και το Ποτάμι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης