PROTOTHEMA

Πολιτική

Έντονη κριτική από τον πρόεδρο του κινήματος

«Δεν λέτε το όνομά μου», μάλωσε τα στελέχη του ο Βενιζέλος!

«Δεν λέτε το όνομά μου», μάλωσε τα στελέχη του ο Βενιζέλος!

«Μόνος μου προσπαθώ, κανένας σας δεν με βοηθάει», τόνισε μιλώντας στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Με ένα πρωτοφανές ξέσπασμα «μεγαλείου» από το Ευάγγελο Βενιζέλο, βρέθηκαν αντιμέτωπα τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κατά τη συνεδρίαση του οργάνου τη Δευτέρα μετά τις ευρωεκλογές στη Χαριλάου Τρικούπη. 


Αφού είχαν ολοκληρωθεί οι τοποθετήσεις των στελεχών ο κ. Βενιζέλος πήρε το λόγο για να κλείσει τη συνεδρίαση, παρουσιάζοντας συμπεράσματα και οδηγίες για την περαιτέρω πορεία. Και επιδόθηκε σε ένα απίστευτο παραλήρημα… αυτοδοξασίας, μαλώνοντας ταυτόχρονα τα ηγετικά στελέχη του Κινήματος.

«Δεν με διαβάζετε, δεν κοιτάτε τις συνεντεύξεις και τις δηλώσεις μου, με τις οποίες άλλαξα το πολιτικό κλίμα» άρχισε να λέει και συνέχισε με ένα ύφος ανάμεσα στην απροκάλυπτη αυταρέσκεια και το επιτηδευμένο παράπονο: «Δεν αναπαράγετε αυτά που λέω. Πάτε και λέτε ό,τι θέλετε στις δηλώσεις σας. Λέτε τα δικά σας. Κανένας δεν λέει το όνομά μου, δεν παραπέμπει στις δικές μου παρεμβάσεις. Μόνος μου προσπαθώ, κανένας σας δεν με βοηθάει. Μόνο ο Δημήτρης (σσ. Καρύδης) και η Αφροδίτη (σσ. Αλ Σάλεχ) επικαλούνται όσα δηλώνω».

Τα μέλη του πολιτικού γραφείου μόνο που δεν έπεσαν από τις καρέκλες τους. 

«Κοιταζόμασταν μεταξύ μας και προσπαθούσαμε να μην γελάσουμε» ομολογεί παλιό κομματικό στέλεχος, που έμεινε ενεός από το ξέσπασμα του κ. Βενιζέλου. «Μπορώ να πω ότι μας θύμισε εκείνο το ‘‘εγώ ο μελλοντικός ηγέτης παράταξης’’ που είπε μετά τον καφέ, αλλά δεν γινόταν να πούμε το παραμικρό, παρά να κάνουμε υπομονή να τελειώσει η συνεδρίαση» έλεγε ένας άλλος.

Αρκετοί πάντως δεν εξεπλάγησαν τόσο, για ένα πολύ απλό λόγο. Ανάλογο, αν και όχι τέτοιας έντασης και διάρκειας ξέσπασμα από τον κ. Βενιζέλο είχαν ξαναζήσει και σε άλλη συνεδρίαση του πρόσφατου παρελθόντος. Απλά δεν περίμεναν να το κάνει ξανά και μάλιστα μετά από ένα τέτοιο εκλογικό αποτέλεσμα, που έφερε το ΠΑΣΟΚ σε μονοψήφιο ποσοστό.
 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

blaxos28/05/201415:37

Πότε άραγε θα πάρουμε χαμπάρι τους πραγματικούς φασίστες της πολιτικής σκηνής?

Απάντηση
Alfa28/05/201414:18

Αυτό αλήθεια είναι, δεν το λένε, δεν ταυτίζονται, κρατάνε πισινή... Σου λέει, σήμερα είσαι αύριο δεν είσαι, άσε καλύτερα!

Απάντηση
john28/05/201401:22

Ωραια φωτο, απιστευτη φατσα!

Απάντηση
Ρα Τα Πλαν28/05/201400:59

Και το όνομα αυτού: "Πλεόνασμα λίπους".......και τώρα που ο κατήφορος δεν έχει τέλος θα θυμηθεί και την απλή αναλογική........Διόλου αγαπητέ Μπένυ, μετά την σωστή κατάργηση των +50 εδρών για το πρώτο κόμμα (κάτι που παρεμπιπτόντως εκμεταλεύτηκες πολλά χρόνια), αφού θα καταλάβεις ότι και πάλι τα κουκιά δεν βγαίνουν, επεξεργάσου νόμο που θα αποφασίζουν μόνο τα κόμματα που θα έχουν από 3 έως 5% (κάπου εκεί δεν θα καταλήξεις λογικά; Τόσα είναι και τα πασοκόσκυλα που θα σε ακολουθήσουν έως να μείνεις και εκτός βουλής), αν πάλι δεν σε βολεύει αυτό, τι θα'λεγες για ένα καινούριο σύνθημα: "Νόμος είναι ό,τι πει ο Μπένυ", κάνε κάτι ρε αδερφέ, αποφάσισε να κερδίζει όποιος χάνει το πιο μεγάλο ποσοστό από παλαιότερες εκλογές, εκείνος που εξαφανίζει μονομιάς εκατομμύρια ψηφοφόρων...........

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία