Κεδίκογλου σε Γλέζο: Να σταματήσει η «καραμέλα» περί διαστρέβλωσης δηλώσεων

Κεδίκογλου σε Γλέζο: Να σταματήσει η «καραμέλα» περί διαστρέβλωσης δηλώσεων

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραθέτει απόσπασμα από τις δηλώσεις του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»

Κεδίκογλου σε Γλέζο: Να σταματήσει η «καραμέλα» περί διαστρέβλωσης δηλώσεων
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τις νεώτερες δηλώσεις του επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανώλη Γλέζου σχετικά με τον εσωτερικό αναγκαστικό δανεισμό, δήλωσε:

«Για να σταματήσει επιτέλους η «καραμέλα» περί δήθεν διαστρέβλωσης των δηλώσεων του κ. Γλέζου, παραθέτουμε το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξής του στην Ελευθεροτυπία (10-5-2014), το οποίο έχει ως εξής: «Εάν χρειαστεί (ο ΣΥΡΙΖΑ), θα κάνει ένα εσωτερικό αναγκαστικό δανεισμό, για εισοδήματα πάνω από ένα όριο».

Κλείσιμο
Σήμερα βέβαια μάθαμε ότι δεν είναι μόνον ο κ. Γλέζος, αλλά και ο κ. Μηλιός, που συμφωνεί στην ίδια απάντηση για το ερώτημα «πού θα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ τα λεφτά;». Ομολογούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει τα λεφτά με εσωτερικό ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ δανεισμό, δηλαδή από τις τσέπες των πολιτών, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και ο κ. Στρατούλης από το Μάιο του 2012. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια…», καταλήγει ο κ. Κεδίκογλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης