Σαμαράς για ΣΥΡΙΖΑ: Σε πανικό ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί το όραμα της Ν.Δ.

Σαμαράς για ΣΥΡΙΖΑ: Σε πανικό ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί το όραμα της Ν.Δ.

"Χαϊδεύουν τους κουκουλοφόρους και τους τρομοκράτες" - Ανήκουν στην εποχή των παγετώνων και των δεινοσαύρων, σχολίασε ο πρωθυπουργός, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ο ιερόσυλος άδειασε  το παγκάρι μετά από γάμο
Σαμαράς για ΣΥΡΙΖΑ: Σε πανικό ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί το όραμα της Ν.Δ.
Την πρώτη του προεκλογική ομιλία έκανε το βράδυ του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εν όψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων για τους δήμους, τις περιφέρειες και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Από την Τρίπολη ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι εκπροσωπούν «ό,τι πιο παλιό και ό,τι ξεπερασμένο υπάρχει».

Κλείσιμο
Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, δεν είναι «Νέα Ελλάδα», όσοι θέλουν να πλημμυρίσουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και όσοι χαϊδεύουν τους κουκουλοφόρους και τους τρομοκράτες.



Ο κ. Σαμαράς με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρας ότι το κόμμα του αντιπροσωπεύει τη Νέα Ελλάδα (έτσι ονομάζεται και το νέο site του ΣΥΡΙΖΑ), σχολίασε, πως δεν είναι «Νέα Ελλάδα» όσοι δεν στηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις και δίνουν μάχη ενάντια στις επενδύσεις. Σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ, γεννήθηκε “μέσα από την κρίση και ξέρουν ότι θα εξαφανιστούν όταν ξεπεραστεί η κρίση. Κάνουν ότι μπορούν για να μας ξαναρίξουν στην κρίση”.

Mάλιστα τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να υιοθετήσει το όραμα της Ν.Δ. για τη νέα Ελλάδα, λόγω του πανικού του να μη μείνει πίσω: «Είχε τέτοια απήχηση το όραμά μας για τη νέα Ελλάδα που το υιοθέτησαν ακόμη και εκείνοι που πολεμάνε τη νέα Ελλάδα με κάθε τρόπο. Ακόμα και εκείνοι που θέλουν να παραμείνουν στο τέλμα που εμείς ξεπερνάμε», σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «είδαν και απόειδαν και άρχισαν και εκείνοι να μιλάνε για τη νέα Ελλάδα, το υιοθέτησαν μάλιστα και ως σύνθημα. Τόσος ήταν ο πανικός τους να μη μείνουν πίσω».

Ο πρωθυπουργός απάντησε και στον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος σε συνέντευξή του έκανε λόγο για ενδεχόμενο αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού, υπογραμμίζοντας πως "Αν ο κόσμος το πίστευε θα είχαμε εκροή καταθέσεων από την Ελλάδα αλλά ο κόσμος δεν τους παίρνει στα σοβαρά."

Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, υπογράμμισε πως όλοι όσοι υποστηρίζουν τα παραπάνω δεν φέρνουν καμία αλλαγή στον τόπο, αλλά ανήκουν στην εποχή των παγετώνων και των δεινοσαύρων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης